A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Семінар з впровадження моделі адміністрування надання послуг з соціальної підтримки населення

Дата: 15.09.2017 09:17
Кількість переглядів: 744

Фото без опису13-14 вересня 2017 року у м. Києві проходив семінар з впровадження моделі адміністрування надання соціальних послуг для керівників об’єднаних територіальних громад, визначених наказом Міністерства соціальної політики від 28.06.2017 № 1030 «Про деякі питання діяльності ОТГ щодо надання послуг із соціальної підтримки населення». Семінар проводиться Міністерством соціальної політики України за підтримки ЮНІСЕФ.

На семінарі надавалась якісна консультативна підтримка з питань виконання визначених законодавством власних та делегованих повноважень об’єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей, обговорюються основні індикатори для оцінки результатів впровадження моделі адміністрування надання соціальних послуг у 40 пілотних ОТГ. До пілотного проекту, відповідно до Наказу Міністерства соціальної політики України від 21.06.2017 № 1030 «Про деякі питання діяльності об’єднаної територіальної громади щодо виконання послуг із соціальної підтримки населення», залучена й Кіптівська об’єднана територіальна громада.

Метою впровадження моделі адміністрування надання соціальних послуг в ОТГ є покращення доступності та якості послуг, що надаються вразливим верствам населення, забезпечення зростання стандартів якості життя населення. Соціальний захист населення повинен стати найважливішим питанням в об’єднаних територіальних громадах.

В семінарі-нараді брали участь Кіптівський сільський голова Володимир Кучма та начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Роман Юрченко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь