A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Освітяни громади відзначили своє професійне свято!

Дата: 03.10.2016 09:53
Кількість переглядів: 703

Перша неділя жовтня вже давно по-праву належить людям, які мають одну із найдавніших і найважливіших професій – працівникам освіти.

Напередодні професійного свята освітян 29 вересня в селі Новий Шлях відбулися  урочисті збори педагогів громад из нагоди Дня працівників освіти.

З теплими і щирими вітальними словами виступив голова Кіптівської сільської ради Кучма Володимир Володимирович. Відмітивши нелегку, але почесну працю учителя, він запевнив, що докладе всіх зусиль, щоб школи громади мали все необхідне для виховання підростаючого покоління, адже діти – це майбутнє нашої країни.

Разом з тим, він вручив нагороди кращим учителям громади, говорячи особисто кожному окремо слова вдячності. Нагороди і грошові премії були вручені Левченко Людмилі Михайлівні – заступнику директора школи з виховної роботи Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст., Вертипорох Валентині Олександрівні - учителю української мови та літератури Прогресівської ЗОШ I-III ст.,Сисоєву Олександр Георгійовичу - учителю фізкультури та предмету «Захист Вітчизни» Прогресівської ЗОШ I-III ст.,Поліщуку Миколі Дем’яновичу - учителю фізкультури та предмету «Захист Вітчизни» Підлісненської ЗОШ I-III ст.,Білогруд Галині Петрівні – заступнику директора школи з виховної роботи Новошляхівської ЗОШ I-III ст., Риженко Наталії Володимирівні – вихователю Прогресівського дошкільного закладу «Сонечко», Галині Михайлівні Кравченко - учителю-пенсіонеру Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ст., місцевій поетесі.

Начальник відділу освіти Кіптівської сільської ради Пузирний Станіслав Семенович, привітав педагогів, що вливаються у родину освітян Кіптівської сільської ради. Це новопризначені Мотронюк Марина Олексіївна – вчителька початкових класів Підлісненської ЗОШ та Харченко Олена Миколіївна – вихователь групи продовженого дня Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст..

Також висловив слова глибокої вдячності тим сивочолим ветеранам освітянської ниви, які відали всі свої сили, знання, уміння задля виховання та навчання громадянина нашої країни. На добрі і щирі слова заслуговують усі , хто багато віддає сил і здоров’я на благо дитини. Але сьогодні хочеться сказати окреме слово про Поліщук Марію Яківну та Олексійченко Валентину Михайлівну, про яких дуже тепло відгукуються колеги по роботі.

Вітальні слова, грамоти та подарунки були вручені педагогічним працівникам від імені голови райкому профспілки працівників освіти і науки Надії Володимирівні Бобруйко.

Вітальні слова продовжують концертну програму, присвячену освітянам. Своїми чудовими музичними дарунками гріють душу учасники художньої самодіяльності Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ст. Співають і учні, і учителі, і батьки. У концерті звучала і тема материнської любові, і тема кохання, і відданості своїй батьківщині, і гордість за свою країну. Звучали пісні у виконанні Ірини Левченко, Наталії Коморної, Марини та Вікторії Примоченко, Валентини Примоченко, Павла та Віталія Левченко, Марії та Наталії Шелест, Вікторії Труби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь