A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Нагороджені кращі працівники сільської ради

Дата: 08.12.2017 10:29
Кількість переглядів: 758

Щороку 7 грудня вся країна відзначає День місцевого самоврядування. Це професійне свято було засновано Указом Президента України № 1250/2000 від 25.11.2000 року. Варто відзначити, що свято як таке існувало ще з 1990 року, але офіційно отримало статус лише через 10 років.

Кого ж вітають в цей день? В першу чергу, це працівники обласних, міських, районних, сільських та селищних рад, депутати всіх рівнів та члени виконавчих комітетів. Кожен з них є представником народу, а тому несе величезну відповідальність на своїх плечах.

З початком децентралізаційного процесу  роль влади на місцях набуває все більшого і більшого значення, і хоч інститут об’єднаних територіальних громад ще досить молода гілка влади ті люди які працюють в ОТГ вершать майбутнє України. І тому відзначити кращих працівників є обов’язком кожного керівника.

Саме тому представники Кіптівської об’єднаної територіальної громади відвідали святковий концерт, присвячений Дню місцевого самоврядування, в районному Будинку культури.

На урочистому зібранні Подякою голови Чернігівської обласної державної адміністрації були нагороджені: Когогод Ірина Іванівна – начальник фінансово-бухгалтерського відділу – головний бухгалтер Кіптівської сільської ради та Додатко Ірина Вікторівна – спеціаліст відділу «Центр надання адміністративних послуг»; Спільною Почесною Грамотою Козелецької районної ради та Козелецької районної державної адміністрації Пузирний Станіслав Семенович – начальник відділу світи; Почесною грамотою Козелецької районної ради Грибенко Валентина Іванівна – спеціаліст І категорії фінансово-бухгалтерського відділу.

Від імені Кіптівської ОТГ, привітав присутніх, Василь Миколайович Грищенко – заступник Кіптівського сільського голови, який побажав працівникам місцевого самоврядування наснаги, успіхів у роботі та сімейного благополуччя. А Ірина Вікторівна Дубик – начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту подарувала всім музичне привітання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь