A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Діалог з Міністерством культури

Дата: 06.04.2017 11:40
Кількість переглядів: 691

5 квітня 2017 року за Фото без описуініціативи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації в приміщенні обласного художнього музею ім. Г.Галагана відбулося засідання круглого столу за участю радника Міністра культури України Ірини Володимирівни Френкель, керівництва Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації, начальників відділів Департаменту, голів та фахівців в галузі культури об’єднаних територіальних громад, керівників та представників обласних закладів культури. Кіптівську ОТГ представляли начальник відділу культури ,сім'ї,молоді та спорту І.В.Дубик та секретар Кіптівської сільської ради В.М.Кучма. 

Мова йшла про створення кожною громадою свого власного оригінального цікавого для інвесторів та привабливого для туристів культурного продукту, який буде працювати на громаду та створювати додаткову вартість її території. Тому майбутнє галузі культури вбачається за проектним менеджментом, написанням мистецьких проектів та їх підтримки як державою так і закордонними благодійними фондами. 
Представники об’єднаних територіальних громад закладів культури області мали змогу задати раднику Міністра культури України свої запитання, поділитися власними напрацюваннями, відбувся продуктивний діалог та обговорення найгостріших галузевих проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь