A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Запрошуємо всіх на офіційне відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг

Дата: 06.10.2017 11:55
Кількість переглядів: 1097

Фото без описуЗавдяки децентралізації та об’єднанню громад, що відбуваються сьогодні в Україні, розширюються повноваження і можливості органів місцевого самоврядування. Зобов’язання Уряду України разом із технічною допомогою, яка надається «U-LEAD з Європою» та програмами інших донорів, є рушійною силою для успішного проведення реформ з децентралізації. Інтеграція надання адміністративних послуг - дуже важливий компонент пакету реформ з децентралізації. Зокрема, вона пов’язана з покращенням доступу до послуг та підвищенням якості послуг для населення. Відтак є потреба в створенні нових центрів надання адміністративних послуг (надалі – ЦНАП), насамперед у спроможних об’єднаних громадах, і в модернізації існуючих ЦНАП в малих та середніх містах.

Користуючись нагодою запрошуємо всіх на офіційне відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг Кіптівської об’єднаної територіальної громади, яка відбудеться 11 жовтня 2017 року об 11:00 год. в приміщенні Кіптівської сільської ради за адресою: Чернігівська область, Козелецький район, село Кіпті, вул. Слов’янська, 36-б.

Модернізація ЦНАП стала можливою завдяки підтримці Програми «U-LEAD з Європою: покращення якості місцевих послуг для населення». Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь