A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В КІПТІВСЬКІЙ ОТГ УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ПОЖЕЖНЕ ДЕПО

Дата: 26.10.2017 12:17
Кількість переглядів: 1010

Сьогодні 26 жовтня 2017 року в селі Підлісне Кіптівської об’єднаної територіальної громади урочисто відкрили пожежне депо.

Мати пожежну команду для громади вкрай важливо, її функціонування сприятиме більш оперативному реагуванню на надзвичайні події, посилить рівень пожежної безпеки на території ОТГ, дозволить зберегти життя та майно мешканців громади.

Новостворене депо розміщене в будівлі колишнього колгоспу, яке після капітального ремонту отримало нове життя. В депо цілодобово нестимуть чергування двоє рятувальників, а загальний склад місцевої пожежної команди становитиме п’ять чоловік.

Урочисте відкриття відбулося за участі Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, Голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча, Начальника управління ДСНС України у Чернігівській області Романа Гордового, Помічника народного депутата України Валерія Миколайовича Давиденка, депутата Чернігівської обласної ради Ірина Грозенко, Начальника Козелецького районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області Сергія Хоменка, а також колеги з ОТГ Чернігівщини. Які привітали жителів Кіптівської ОТГ та на чолі з сільськи головою Володимиром Кучмою перерізали святкову стрічку яка покликала бійців МПК на своє перше бойове чергування. Після чого кожен бажаючий міг ознайомитися з приміщенням депо з середини.

На реконструкцію приміщення пожежного депо та придбання необхідного обладнання  сільська рада витратила 808112 гривень власних коштів, з них 123000 гривень на обладнання для пожежного автомобіля, який передало Кіптівській об’єднаній територіальній громаді головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області. На протипожежне, рятувальне та захисне обладнання – 25000 гривень, на спецодяг та захисні костюми для пожежних -28000 гривень.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Рятувальники готові до бойового чергування

Фото без опису

Зустріч почесних гостей

Фото без опису

Відкриття заходу

Фото без опису

Урочиста мить перерізання стрічки

Фото без опису

Екскурсія до приміщення

Фото без опису

Рятувальники отримують автомобіль

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь