A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Свято весни та жіночності

Дата: 14.03.2018 12:30
Кількість переглядів: 753

8 березня – Міжнародний жіночий день, свято весни і жіночності. Хтось назве це свято пережитком минулого, але кожна жінка з нетерпінням чекає його, щоб отримати максимум уваги від своїх чоловіків, колег та просто знайомих.

«В цей день ми хотіли зробити не просто святковий концерт, а щось особливе, тому вирішили провести конкурс краси та талантів серед найкращих дівчат громади «Я – Українка», - Ірина Дубик – начальник відділу культури сім’ї, молоді та спорту Кіптівської ОТГ.

Отже, розпочалося святкування Міжнародного жіночого дня 7 березня з молодіжного конкурсу «Я – Українка», в якому взяли участь чотири конкурсантки: Маргарита Бойко – директор Прогресівського Будинку культури, представляла Прогрес, Яна Крафт – головний спеціаліст (землевпорядник) сільської ради, від Кіптів, Лілія Ковеза – вчитель біології Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст., від Підлісного та Алла Гаммер – фельдшер Вовчківського ФП, учасниця від Вовчка.

Розпочався захід з виходу дівчат в сучасних українських костюмах та їхнього представлення. Тут звісно учасниці постаралися на славу. Яна представила себе власноруч написаним віршем, Маргарита вдало підібраними піснями, Лілія відео-зверненням її учнів, а Аллу представила найголовніша людина в її житті – мама.

Наступними, не менш цікавими завданнями були: «Збери молодшу сестру до школи», де дівчата показували свою майстерність робити зачіски, завдання «Краватка», яке ніби готувало учасниць до заміжжя, де потрібно буде вміти зав’язувати краватку своєму чоловікові, виконуючи завдання «Ерудитка» дівчата довели всім, що вони не лише гарні, а й розумні. Але серед усіх завдань, глядачам, найбільше сподобалось те, де учасниці демонстрували свої таланти. Запальне танго у виконанні Яни Крафт, пісні від Лілії Ковези та Маргарити Бойко, а також талановито вишиті Аллою Гаммер ікони, викликали шалений шквал аплодисментів присутніх у залі Будинку культури.

«Я пишаюся тим, що в нас у громаді живуть і працюють такі гарні, розумні та талановиті дівчата, які не бояться показувати себе на сцені, а більше того, роблять це з задоволенням», - сказав Володимир Кучма сільський голова та за сумісництвом голова журі

Після довгих роздумів журі вирішило не обирати переможницю конкурсу, адже кожна з них вийшовши на сцену вже перемогла, тому Лілії Ковезі присудили перемогу в номінації «Вчитель за покликанням", Аллі Гамер у номінації "Гуманність та милосерддя", Маргариті Бойко "Носії культури та добра", Яні  Крафт у номінації "Натхнення землевпорядкування".

Після вручення грамот та подарунків Володимир Володимирович побажав учасницям творчих успіхів, професійних здобутків та жіночого щастя.

На цьому святкування Міжнародного жіночого дня, в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді, не закінчилося. 8, 9 та 10 березня в усіх населених пунктах громади відбулися святкові концерти, за участю працівників культури та аматорів. Яскрава та насичена святкова програма порадувала жінок громади та додала настрою не на один день.

ФОТОГАЛЕРЕЯ
Фото без опису

Учасниці конкурсу 

Фото без описуЯна Крафт

Фото без описуМаргарита Бойко

Фото без описуЛілія Ковеза

Фото без описуАлла Гаммер

Фото без описуВолодимир Кучма нагороджує учасниць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь