A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Сьогодні ми відзначаємо 72- гу річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогу ціну заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр.

Дата: 09.05.2017 18:02
Кількість переглядів: 570

Фото без опису9 травня в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді пройшли святкові заходи з нагоди святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В кожному населеному пункті поздоровили живих легенд сьогодення – ветеранів, та вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які ціною власного життя боронили Батьківщину від лютого ворога.

Силами відділу культури, сім’ї, молоді та спорту були організовані святкові концерти, де були присутні представники сільської ради.

Підростаюче покоління громади – вихованці дитячих садків та учні загальноосвітніх шкіл, особисто, подякували за мирне небо над головою - підпільникам, в’язням концтаборів і борцям руху опору, удовам і дітям війни – усім, чиє життя було спотворене воєнним лихоліттям і стало закликом для всього людства постати проти нацизму, жорстокості і насильства.

З кожним роком живих учасників тих подій залишається все менше, але ми ніколи не забудемо їх безсмертний подвиг! Вічна честь і шана живим! Вічна слава загиблим! Хай не згасає пам’ять про героїв!

ФОТОЗВІТ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь