A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Заходи присвячені 32-й річниці аварії на ЧАЕС

Дата: 27.04.2018 14:22
Кількість переглядів: 401

Кожного року, коли в повну силу квітне природа, ми згадуємо найбільшу техногенну катастрофу, яка сталася в нашій країні – аварію на Чорнобильській атомній електростанції.

Масштаби та наслідки катастрофи вражають, але вони могли б бути ще страшнішими, якби не героїзм та самопожертва пожежників, військовослужбовців, правоохоронців, будівельників, транспортників, медпрацівників, яких зараз називають одним словом – ліквідатори. Наші співвітчизники без роздумів стали на боротьбу з грізним і небезпечним ворогом. Ціною неймовірних зусиль, власного життя та здоров'я вони зупиняли ядерну біду, що панувала над аварійним енергоблоком та далеко поширювалася за його межі. У ці суворі напружені дні вельми яскраво проявилася мужність і самовідданість, вірність обов'язку та сила духу українського народу.

Серед героїв, які  рятували країну та сусідні держави від ядерного лиха були й мешканці Кіптівської об’єднаної територіальної громади. Щоб вшанувати їх в кожному населеному пункті пройшли заходи присвячені Дню пам’яті Чорнобильської трагедії.

Працівники навчальних закладів, бібліотек, клубів, виконавчий комітет сільської ради, учні шкіл та вихованці садочків організували години пам’яті де привітали ліквідаторів, розповіли маловідомі факти про саму катастрофу присутнім, а також поклали квіти до могил покійних героїв-ліквідаторів.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь