A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

"Сокіл - Джура" - виховання молоді в дусі патріотизму

Дата: 20.05.2018 12:42
Кількість переглядів: 631

Завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).  Метою проведення даної гри є виховання нових поколінь України у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних і загальнолюдських духовних і моральних цінностей, формування і виховання у молоді високих морально-психологічних та морально-бойових якостей.

В цьому році змагання проводилися серед 36 найкращих роїв, які здобули перемогу на І етапі конкурсу серед команд районів, міст та об’єднаних територіальних громад. Загалом участь в ІІ етапі конкурсу взяли 360 учасників.

Змагання проводилися на базі дитячого табору «Юний турист», де в наметовому містечку, на протязі п’яти днів учасники конкурсу жили та змагалися за перемогу.

Програмою Гри були передбачені конкурси: «Стрільба», «Таборування», конкурс строю та пісні «Впоряд», подолання туристсько-спортивної смуги перешкод, змагання з надання першої долікарської допомоги «Рятівник», конкурс знавців української історії «Відун», творчо-мистецький конкурс «Ватра», силові змагання з перетягування линви та штовхання гирі.

Вперше було проведено комплексні ройові інтелектуально-екстремальні змагання з військово-спортивними та туристсько-краєзнавчими елементами «Пластун». Окрім того, джури стали учасниками різноманітних заходів із національно-патріотичного виховання – тренінгів на формування командної взаємодії «Джура єднає», патріотичних заходів «Хоробрі серця» і «Від щирого серця» за участю воїнів АТО та патріотичних громадських організацій, майстер-класів зі збирання і розбирання автомату.

Кіптівську ОТГ представляв на конкурсі рій «Мрія», який нажаль, не здобув перемоги, але його учасники отримали масу позитивних емоцій та навчилися працювати в команді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь