Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Круглий стіл "Розвиток молодіжного культурного простору громади"

Дата: 22.05.2018 17:22
Кількість переглядів: 737

Сьогодні на базі Прогресівського та Кіптівського Будинків культури Чернігівський центр розвитку місцевого самоврядування провів круглий стіл на тему «Розвиток культурного простору громади», який мав на меті вивчити актуальні питання роботи бібліотеки з молоддю в умовах децентралізації та проаналізувати шляхи розвитку молодіжного культурного простору.

Участь в круглому столі взяли працівники бібліотечних закладів, а також керівники ОТГ Чернігівської області. В якості спікерів на засіданні були присутні Інна Аліференко – директор Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка, голова ГО «Чернігівське ОВ УБА», Марина Латамарчук – директор Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва, Оксана Плаунова – головний бібліограф Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка, Наталія Філяк – директор Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. Івасюка, а також представники Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

Гості побували в Кіптівській Публічній центральній бібліотеці де поспілкувалися з її працівниками, а також відвідали будинки культури про роботу яких розповіла начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Кіптівської сільської ради Ірина Дубик.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь