A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Обмін досвідом з питань надання муніципальних послуг

Дата: 31.05.2018 11:57
Кількість переглядів: 530

Протягом двох днів 29 та 30 травня представники Київської, Херсонської та Тернопільської областей відвідали Деснянську та Кіптівську об’єднані територіальні громади.

Темою навчальної поїздки стала «Система надання муніципальних послуг в ОТГ».

29 травня учасники семінару побували в Десні та селах громади, а 30 травня приїхали до Кіптів, де поспілкувалися з керівництвом та працівниками сільської ради.

33 учасники семінару були поділені на 4 команди, кожна з яких працювала за відповідною тематикою. Перша команда працювала з головою ОТГ Володимиром Кучмою, який спілкувався з сільськими головами на тему впровадження реформи децентралізації на місцевому рівні. Спікером другої команди, в яку увійшли працівники освітньої сфери, був начальник відділу освіти Кіптівської сільської ради Станіслав Пузирний,  третя команда яку цікавили надання адміністративних та соціальних послуг в громаді мали змогу поспілкуватися з секретарем сільської ради Вітою Кучмою, начальником Центру надання адміністративних послуг Романом Юрченком та директором Центру надання соціальних послуг Галиною Лось, які не тільки відповідали на запитання, а й практично показали гостям як працюють Центри. Четверта команда працювала з Яною Крафт – головним спеціалістом-землевпорядником сільської ради, яка розповіла про організацію землеустрою в громаді в умовах децентралізації.

- Робота семінару була побудована, таким чином, що кожен з 33 учасників отримав саме ту інформацію, яка його найбільше цікавила, профільні спеціалісти спілкувалися зі своїми колегами що дало змогу раціонально використати час та здобути щонайбільше інформації - Ніна Подколзіна – радник із надання муніципальних послуг Чернігівського ВП ЦРМС.

Після підбиття підсумків семінару, на прохання його учасників була проведена оглядова екскурсія до освітніх та культурних закладів Кіптівської об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь