A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Привітання сільського голови для випускників

Дата: 23.06.2018 09:38
Кількість переглядів: 4133

Дорогі Випускники!

Випускний вечір – урочисте, радісне та водночас хвилююче свято, особливо для вас, шановні випускники.  Сьогодні ви на порозі дорослого життя, дорога до якого починається зі школи. Шкільні роки – це найяскравіша та найбільш наповнена приємними спогадами та новими відкриттями пора, пора великих сподівань. Попереду – нові вершини та досягнення, а також цікаве і водночас непросте самостійне доросле життя.

Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, а здобуті знання та вміння будуть тим безцінним багатством, яке слугуватиме вам усе подальше життя. Пам’ятайте, що ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками навчав вас мудрості,  добра та любові.

Особливо хвилюючий цей день для батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей непростий шлях, підтримували, допомагали, ділили всі переживання і раділи успіхам. Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння, підтримку і за той безцінний багаж знань.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Мирного неба, міцного здоров’я,  невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє. Використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля,. Хай здобуті вами знання та вміння нехай стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України!

 

Голова Кіптівської ОТГ Володимир Кучма

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь