Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ЗАВЕРШИЛИСЯ ВІДБІРНІ ЗМАГАННЯ VI ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «СИЛА ДУХУ» В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 23.06.2018 14:17
Кількість переглядів: 494

14 червня 2018 року в місті Чернігів завершилися відбірні змагання серед потерпілих на виробництві, які проводяться в рамках Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Цей захід – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен.                  

Метою спартакіади є підтримка потерпілих на виробництві у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації в суспільство, допомога у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації, а також залучення органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості до вирішення їх проблем.

Козелецьке відділення у змаганнях представляли потерпілі від нещасних випадків на виробництві, жителі Козелецького та Бобровицького районів Г. Жежела, В. Фрідріх, Ю. Пугач та В. Гончар. У трьох видах спорту, а саме: дартс, армспорт та шахи, в яких брали участь наші представники, за результатами змагань із шахів Володимир Гончар посів друге почесне місце, за що отримав від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області грамоту та медаль відповідного ґатунку.

Ці змагання проходили в області вже вшосте, і кожного разу, беручи участь у них, люди з інвалідністю доводять своє бажання бути потрібними суспільству, вести активний спосіб життя та в будь-яких скрутних життєвих ситуаціях не втрачати надії та сили духу. Дякуємо їм за це та побажаємо:        «Так тримати! Нових звершень!»

 

                                                                            Микола Гарбуз, начальник Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних