A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Конкурс "Чернігів the best" підкорили учасники з Кіптівської ОТГ

Дата: 27.09.2018 15:41
Кількість переглядів: 459

Для Кіптівської об’єднаної територіальної громади цьогорічний вересень багатий на різного роду перемоги, діти, волейболісти, футболісти поповнили скарбничку нагород, чим всі дуже пишаються. І завершується місяць, як і розпочався з нагороди, і хоч вона не за перше місце,але все одно не перестає бути дуже вагомою.

Мабуть кожен мешканець Чернігівської області знає, що в передостанні вихідні вересня Чернігів святкує День міста. Хто хоч один раз був на святі знає, що програма заходів дуже насичена, і одним із найяскравіших елементів святкувань є щорічний мистецький конкурс "Чернігів the best". Найталановитіші вихованці музичних шкіл, танцювальних гуртків і навіть самоучки демонструють свій хист на сцені міського палацу культури. 

Цьогоріч участь у конкурсі взяли більше 100 конкурсантів, серед яких і рок-гурт «Сила сталі», учасниками якого є працівники культури Кіптівської сільської ради, а саме Маргарита Бойко – директор Прогресівського Будинку культури – вокалістка, Іван та Василь Легкобити – художні керівники та гітаристи гурту, Григорій Зюзя, також працює художнім керівником, і за сумісництвом грає на барабанах.

Після першого туру конкурсу, професійне журі відібрало лише 25 конкурсантів, які і стали фіналістами та отримали змогу продемонструвати свій талант перед глядачами на Красній площі, які і визначали переможців шляхом смс-голосування.

Виступити перед сотнями глядачів, сподобатися, бути яскравішими і талановитішими ніж інші, завдання звісно не з легких, але гурт «Сила сталі» виправдав свою назву! Представники Кіптівської ОТГ отримали 2 місце інструментальному жанрі, а також неоціненний досвід, який знадобиться наступного року в боротьбі за 1 місце! Вітаємо та бажаємо нових перемог.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь