A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День усиновлення - свято Віри, Надії та Любові

Дата: 02.10.2018 12:20
Кількість переглядів: 472

В останній вересневий день в Україні відзначається День усиновлення, і мабуть недарма він збігається з дуже світлим православним святом Днем святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Про кожну сім’ю, яка зробила такий важливий крок, взяла під опіку дитину, можна розповідати годинами, історія життя кожної родини, по-своєму унікальна, кожна гідна того, щоб про них знала вся  країна і пишалася тим, що в нас є такі чудові, небайдужі до чужої біди люди.

Вперше за час існування Кіптівської ОТГ, соціальні працівники вирішили, не поздоровляти кожну таку сім’ю окремо, а зробили загальне свято, щоб усиновителі познайомилися один з одним, поділилися досвідом, своїми радостями і печалями, щоб всі небайдужі, хто прийшов на свято подякували цим героїчним родинам, та можливо задумалися про те, щоб зробити ще одне дитяче життя щасливішим.

Привітати усиновителів, до Прогресу, де відбулося свято завітали поважні гості з області, Станіслав Железний – заступник начальника служби у справах дітей Чернігівської ОДА та Ольга Старовойт – заступник директора Чернігівського обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які привітали присутніх та подякували родинам, які подарували дітям шанс на щасливе майбутнє у люблячій родині. 

Свято розпочалося з дуже приємної події, секретар сільської ради Віта Кучма урочисто вручила ключі від трикімнатної квартири в Прогресі дитині-сироті Олександру Грицику. Саші 19 років він виховується в родині Валерія та Тетяни Борисенків, наразі він студент, а тепер ще й завидний наречений з немаленькою житловою площею. А кожній родині, яка взяла на себе таку почесну місію – бути батьками, від імені Кіптівського сільського голови,  Віта Миколаївна вручила Подяки та пам’ятні подарунки. Доповнила свято чудова концертна програма, наприкінці якої начальник служби у справах дітей Ольга Бриль висловила слова вдячності директору ПОСП "Кіпті" Леоніду Шоломицькому та заступнику директора із соціальних питань ТОВ "АГРОТРЕЙД-ВИРОБНИЦТВО" Миколі Пищолці за допомогу в організації свята та надану спонсорську допомогу.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь