A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В Кіптівській ОТГ відзначили День людей похилого віку

Дата: 04.10.2018 13:05
Кількість переглядів: 436

Чи багато потрібно людині для щастя? Кожен вкладає в це слово своє розуміння, для когось щастя – це престижна робота, квартира, машина, відпочинок на фешенебельних курортах, для когось здоров’я рідних і близьких, їхній добробут. Взагалі цей список можна продовжувати до безкінечності, особливо коли ти молодий, то хочеться всього і відразу. З роками матеріальне відходить на задній план, для людей похилого віку просте людське спілкування і є щастям, та нажаль у дітей та онуків не завжди є можливість приділити увагу своїм стареньким батькам, та й не у всіх є рідні, тому соціальні робітники, які опікуються ними, нерідко є чи не найріднішими і бажаними гостями в їхніх домівках.

Головним завданням соціальних робітників є забезпечення стареньких всім необхідним, допомога по господарству, доставка продуктів, але й про дозвілля не забувають, читають з ними газети, обговорюють новини і часто організовують спільні зустрічі своїх підопічних, де ті за чашкою чаю та солодощами, спілкуються, згадують молодість, після чого, як зізнаються самі бабусі відчувають себе молодшими та декілька років.

Останні такі зустрічі відбулися на минулих вихідних, приводом стало відзначення 1 жовтня Міжнародного дня людей похилого віку. В кожному старостинському окрузі Кіптівської об’єднаної територіальної громади були проведені заходи для літніх людей. Працівники культури спільно з працівниками Центру надання соціальних послуг організували концертні програми. Соціальні робітники наготували для бабусь смаколиків, але найбільше, як зізналась одна з організаторів свята, літнім жінкам сподобались гармоністи, які виконували пісні їхньої молодості, чим неабияк підняли настрій та додали життєвої енергії для того щоб дочекатися наступної такої зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь