A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Освітяни Кіптівської ОТГ відзначили професійне свято

Дата: 11.10.2018 10:43
Кількість переглядів: 352

Згадайте себе в дитинстві, про яку професію, коли подорослішаєте, ви мріяли? Звісно ж хлопці хотіли бути космонавтами та водіями, дівчата -лікарями, перукарями, бухгалтерами, список дівочих бажань можна продовжувати до безкінечності, але здебільшого, всі дітлахи в дитинстві хотіли бути вихователями та вчителями, особливо якщо мали улюбленого педагога в школі чи садочку, який зумів достукатися до дитячого серця та прищепити любов до науки. Так от, саме з тих хто плекав мрію стати вчителем ще з дитинства виходять найкращі професіонали, педагоги до яких тягнуться діти, вважають кумирами, найкраще вивчають їхні предмети. Таких освітян небагато, але вони гуртують навколо себе колектив та дітей.

В Кіптівській об’єднаній територіальній громаді функціонує шість навчальних закладів, три садочки та три школи, і в кожному закладі освіти працюють команди справжніх професіоналів, фахівців своєї справи, які роблять неоціненний вклад в життя громади – виховують на навчають підростаюче покоління.

Традиційно в першу неділю жовтня освітяни відзначають своє професійне свято. В цьому році свято для вчителів було особливим, по-перше тому, що воно було спільним для всіх освітян громади, а по-друге концертна програма, якою вітали педагогів була підготована чудовим організатором всіх освітянських заходів, Галиною Білогруд – заступником директора з виховної роботи Новошляхівської загальноосвітньої.

Розпочався святковий захід з урочистого нагородження.  Вручав Почесні грамоти та вчителям, вихователям, технічним працівникам  начальник відділу освіти Кіптівської сільської ради Станіслав Пузирний

Від імені Кіптівської ОТГ вчителів вітали заступник сільського голови Василь Грищенко та секретар сільської ради Віта Кучма.

  • Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з Днем вчителя! Ми високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до своїх учнів! Тож в цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність та людська шана і повага!

     Також Віта Миколаївна вручила сертифікати на 2000 гривень кращим вчителям 2018 року, за результатами участі в професійних конкурсах та  олімпіадах – Лілії Ковезі, Миколі Поліщуку та Галині Білогруд.

    Після урочистої частини свято продовжилось чудовим концертом, на якому  були особливо відзначені ті освітяни, що є продовжувачами учительських династій а також ті, що повернулись педагогами до своєї школи після її закінчення. Оплесками стоячи вітали педагогів-ветеранів, що своє життя присвятили навчанню дітей а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.  Надзвичайно приємним моментом стало те, що  випускники минулих років прийшли привітати своїх вчителів, а найталановитіші ще й взяли участь в концертній програмі як артисти. Це ще раз дає змогу переконатися в тому, що вчитель це не професія – це покликання! І те що гарних вчителів учні пам’ятатимуть завжди.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь