A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Свято тих, хто присвятив себе служінню іншим

Дата: 05.11.2018 16:12
Кількість переглядів: 433

Щорічно в першу неділю листопада в Україні відзначають своє професійне свято працівники соціальної сфери.

Соціальні працівники – люди з великими, добрими та щирими серцями, їхню роботу не можливо недооцінювати, адже на їхніх плечах, зазвичай жіночих, всі проблеми незахищених верств населення, і як зізналася одна з працівниць соціальної служби Кіптівської ОТГ, що проблеми власної сім’ї та дітей, часто відходять на другий план, навіть в поза робочий час.

В такому режимі працюють всі соціальні працівники в нашій країні, і Кіптівська ОТГ не стала винятком. І хоч кількість населення нашої громади не така вже й велика, клієнтів соціальних служб вистачає. Тому ще три роки тому, коли створювалась громада, соціальний напрямок був визначений, як один з найпріоритетніших.

В 2016 році був створений сектор по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю, в 2017 Центр надання соціальних послуг, в 2018 службу у справах дітей, окрім того були укладені Меморандуми про співпрацю з районним Центром зайнятості, Управлінням праці та соціального захисту населення, Управлінням Пенсійного фонду. У кожної служби своя категорія клієнтів, свої обов’язки, і не завжди буває легко, а подекуди й зовсім не легко, особливо в роботі з дітьми та людьми похилого віку, але випадкових людей в соціальній роботі немає, обирають цю професію ті хто готовий присвятити своє життя служінню іншим. І коли дивишся на соціальних працівників нашої громади, розумієш, що ці тендітні жіночки нікого не залишать в біді, й завжди простягнуть руку допомоги.

І щоб якось віддячити їм, а заразом і всім соціальним працівникам Козелеччини,  відділ культури Кіптівської ОТГ організував чудовий концерт в районному будинку культури.

Від імені Кіптівської сільської ради, працівників соціальної сфери, вітала секретар ради Віта Кучма:

  • Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому хочу вам побажати, щоб служіння обраній справі ваша доброта та душевна щедрість приносили вам заслужену людську шану і повагу.-

Також Почесними Грамотами Кіптівської сільської ради, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди свята – Дня працівника соціальної сфери, Віта Миколаївна нагородила:

  • Глуздовську Вікторію Олексіївну – головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат Управління соціального захисту населення Козелецької РДА;
  • Хвостицьку Світлану Леонідівну - головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат Управління соціального захисту населення Козелецької РДА;
  • Науменко Антоніну Олегівну – головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат Управління соціального захисту населення Козелецької РДА;
  • Саченко Людмилу Михайлівну  – головного спеціаліста Козелецького відділу обслуговування громадян Бобровицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

А також оголосила Подяки сільського голови:

  • Лось Галині Андріївні – Директору Центру надання соціальних послуг;
  • Макаренко Олені Дмитрівні – соціальному робітнику Центру надання соціальних послуг;
  • Макжаровій Людмилі Василівні – соціальному робітнику Центру надання соціальних послуг;
  • Косулько Валентині Миколаївні - соціальному робітнику Центру надання соціальних послуг;
  • Бриль Ользі Михайлівні – начальнику Служби у справах дітей Кіптівської сільської ради.

Грамоту Козелецької районної ради отримала Ткаченко Марія Дмитрівна -  спеціаліст сектору по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю, яка опікується родинами, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь