Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Свято тих, хто присвятив себе служінню іншим

Дата: 05.11.2018 16:12
Кількість переглядів: 472

Щорічно в першу неділю листопада в Україні відзначають своє професійне свято працівники соціальної сфери.

Соціальні працівники – люди з великими, добрими та щирими серцями, їхню роботу не можливо недооцінювати, адже на їхніх плечах, зазвичай жіночих, всі проблеми незахищених верств населення, і як зізналася одна з працівниць соціальної служби Кіптівської ОТГ, що проблеми власної сім’ї та дітей, часто відходять на другий план, навіть в поза робочий час.

В такому режимі працюють всі соціальні працівники в нашій країні, і Кіптівська ОТГ не стала винятком. І хоч кількість населення нашої громади не така вже й велика, клієнтів соціальних служб вистачає. Тому ще три роки тому, коли створювалась громада, соціальний напрямок був визначений, як один з найпріоритетніших.

В 2016 році був створений сектор по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю, в 2017 Центр надання соціальних послуг, в 2018 службу у справах дітей, окрім того були укладені Меморандуми про співпрацю з районним Центром зайнятості, Управлінням праці та соціального захисту населення, Управлінням Пенсійного фонду. У кожної служби своя категорія клієнтів, свої обов’язки, і не завжди буває легко, а подекуди й зовсім не легко, особливо в роботі з дітьми та людьми похилого віку, але випадкових людей в соціальній роботі немає, обирають цю професію ті хто готовий присвятити своє життя служінню іншим. І коли дивишся на соціальних працівників нашої громади, розумієш, що ці тендітні жіночки нікого не залишать в біді, й завжди простягнуть руку допомоги.

І щоб якось віддячити їм, а заразом і всім соціальним працівникам Козелеччини,  відділ культури Кіптівської ОТГ організував чудовий концерт в районному будинку культури.

Від імені Кіптівської сільської ради, працівників соціальної сфери, вітала секретар ради Віта Кучма:

  • Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому хочу вам побажати, щоб служіння обраній справі ваша доброта та душевна щедрість приносили вам заслужену людську шану і повагу.-

Також Почесними Грамотами Кіптівської сільської ради, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди свята – Дня працівника соціальної сфери, Віта Миколаївна нагородила:

  • Глуздовську Вікторію Олексіївну – головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат Управління соціального захисту населення Козелецької РДА;
  • Хвостицьку Світлану Леонідівну - головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат Управління соціального захисту населення Козелецької РДА;
  • Науменко Антоніну Олегівну – головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат Управління соціального захисту населення Козелецької РДА;
  • Саченко Людмилу Михайлівну  – головного спеціаліста Козелецького відділу обслуговування громадян Бобровицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

А також оголосила Подяки сільського голови:

  • Лось Галині Андріївні – Директору Центру надання соціальних послуг;
  • Макаренко Олені Дмитрівні – соціальному робітнику Центру надання соціальних послуг;
  • Макжаровій Людмилі Василівні – соціальному робітнику Центру надання соціальних послуг;
  • Косулько Валентині Миколаївні - соціальному робітнику Центру надання соціальних послуг;
  • Бриль Ользі Михайлівні – начальнику Служби у справах дітей Кіптівської сільської ради.

Грамоту Козелецької районної ради отримала Ткаченко Марія Дмитрівна -  спеціаліст сектору по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю, яка опікується родинами, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних