A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

День працівників сфери культури

Дата: 12.11.2018 16:17
Кількість переглядів: 417

8 листопада в районному Будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Всеукраїнського  Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке з 2014 року щорічно відзначається у листопаді.

На заході були присутні працівники культури та аматори з усього району, в залі ніде яблуку було впасти, та воно й не дивно, адже армія культпрацівників у районі чималенька, та й просто глядачів у залі не бракувало, бо всі знали - концертна програма буде насиченою та цікавою, тому що кожен колектив, Будинок культури, чи сільський клуб показуватиме сьогодні свої найяскравіші номери.

І дійсно, неймовірно талановиті діти, вокалісти, танцювальні та аматорські колективи не залишили нікого байдужими та дали заряд позитиву та енергії не на один день.

Ну і, як же  без офіційних привітань. Від імені Кіптівської ОТГ працівників культури та всіх причетних до цієї галузі вітала начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту сільської ради Ірина Дубик, яка не з чуток знає, якою нелегкою, іноді буває праця культпрацівників, коли доводиться працювати у вихідні та свята, безкінечно щось вигадувати та репетирувати.

  • Я вдячна всім вам, мої дорогі колеги, за те, що несете культуру в кожне серце, кожну душу, а разом з тим, наповнюєте життя людей духовним змістом, зберігаєте та примножуєте культурні надбання нашого народу. У день вашого професійного свята бажаю міцного здоров'я, особистого щастя, родинного затишку та нових творчих здобутків! – Ірина Дубик

Завершила привітання Ірина Вікторівна чудовою піснею у власному виконанні.

Продовжилось свято нагородженням кращих працівників сфери культури, серед яких, звісно ж були і представники Кіптівської ОТГ, а саме:

  • Сухоцька Любов Миколаївна – художній керівник Підлісненського Будинку культури нагороджена Почесною Грамотою Департаменту культури і туризму, національностей і релігій Чернігівської ОДА;
  • Ткаченко Ірина Олексіївна - керівник народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Вербиченька» Вовчківського Будинку культури – нагородили Спільною Почесною Грамотою Козелецької районної ради та Козелецької районної державної адміністрації.

Почесною Грамотою Кіптівської сільської ради було нагороджено:

  • Гончаренка Олександра Івановича – двірника Кіптівського Будинку культури;

Подяку від імені Кіптівського сільського голови було оголошено:

  • Матюшко Наталії Миколаївні – директору Олбинського будинку культури.

Звісно ж, святкування тільки концертною програмою не завершилось, і це не дивно адже культпрацівники вміють не тільки організовувати свята, для нас глядачів, а й святкувати самі. Тож сподіваємося, що ви зарядилися енергією на наступний рік та з нетерпінням чекаємо наступного цікавого та змістовного концерту.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь