A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

У Кіптях відбувся схід села

Дата: 05.02.2019 10:10
Кількість переглядів: 488

30 січня в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді розпочалася низка сходів жителів сіл. Протягом січня-березня в усіх 12 населених пунктах громади посадовці прозвітують про свою роботу за минулий 2018 рік.

Першими, цього року, зібралися жителі центру громади. Звітували про роботу сільської ради голова громади Володимир Кучма, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Грищенко, секретар сільської ради Віта Кучма та начальники відділів фінансів, освіти та культури. Районну владу представляв голова Козелецької районної державної адміністрації Володимир Швед. Також на схід села були запрошені представник пенсійного фонду Марія Шолойко, яка надавала роз’яснення щодо призначення пенсій, заступник начальника управління соціального захисту Козелецької РДА Людмила Іллєнко, яка консультувала жителів села з приводу надання субсидій, дільничний інспектор Кіптівської ОТГ Олег Дещенко.

Сільський голова, прозвітував про роботу сільської ради за 2018 рік та розповів присутнім про досягнення та проблеми минулого року, а також окреслив перспективи розвитку громади в 2019 році. Продовжився схід села в режимі «запитання-відповідь». Звісно, що запитань було дуже багато, та найбільше з приводу освіти і функціонування культурного закладу, на які вичерпні відповіді надали профільні спеціалісти. На запитання, які стосуються оренди земельних паїв, відповідав Юрій Бабешко представник Групи «АГРОТРЕЙД», які з початку року почали орендувати паї в Кіптях. Не оминули увагою і програми, які функціонують в Кіптівській ОТГ, це Програма надання адресної грошової допомоги та Програма підтримки народжуваності, поінформувала про них односельців секретар сільської ради Віта Кучма.

Наостанок жителями села було обговорено та вирішено питання благоустрою населеного пункту.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Анонім
2019-02-05 16:03:37

Ого )

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь