A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Талановита молодь - багатство громади

Дата: 26.02.2019 09:45
Кількість переглядів: 413

Талант лише десять відсотків успіху, все інше - постійна робота над собою та розвитком своїх здібностей, про це як ніхто інший знає Маргарита Бойко – директор Прогресівського Будинку культури, вокалістка-самоучка, яка постійно шукає шляхи вдосконалення, і до речі, їй це досить непогано вдається, про що свідчить не одна нагорода в різних вокальних конкурсах.

Про досягнення Маргарити можна розповідати не одну годину, і це незважаючи на те, що дівчині трішки більше ніж двадцять років, десять з яких вона на сцені, спочатку в школі, потім в інституті і ось вже рік в Прогресівському Будинку культури. І хоч в Прогресі пропрацювала всього один рік, зробити встигла чималенько – організувала гурток танців, учасниці, якого є переможцями декількох хореографічних конкурсів, займається вокалом зі здібними дітьми, веде заняття з фітнесу для дорослих, організовує заходи в Будинку культури, а у вільний від основної роботи час, працює над собою і її наполегливість дає свої результати.

Цими вихідними Маргарита поклала ще одну нагороду до своєї скарбнички – зайняла ІІ місце на Міжнародному фестивалі творчих досягнень у номінації «Естрадний вокал». Вітаємо дипломантку та бажаємо подальших творчих успіхів!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь