A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Фантастична жінка - яка вона?

Дата: 11.03.2019 12:10
Кількість переглядів: 827

Фантастична жінка, як ви вважаєте, яка вона? Звісно в кожного свій ідеал, хтось згадає якусь телеведучу, або актрису, хтось маму, сестру, чи дружину, а хтось можливо колегу, або й начальницю. Напередодні жіночого свята в Прогресівському Будинку культури спробували визначити, яка ж вона фантастична жінка сьогодення, для цього провели конкурс «Фантастична жінка – 2019».

Участь в цьому конкурсі взяли представниці прекрасної статі з різних галузей. Всього п’ять учасниць, а саме:

Людмила Вакуленко – директор Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

Ірина Корогод -  начальник фінансово-бухгалтерського відділу Кіптівської сільської ради;

Алла Салуян – завідувач Новошляхівського дитячого садка;

Вікторія Ліскович – директор Кіптівського Будинку культури;

Ірина Ткаченко – керівник народного аматорського фольклорно-етнографічного ансамблю Вербиченька Вовчківського Будинку культури.

Кожна конкурсантка повинна була продемонструвати свої здібності зі сцени Будинку культури і першим, дуже цікавим, конкурсом було представлення учасниць, але не самі жінки повинні були це зробити, а їхні діти. Скажемо відверто представлення вийшло дуже щирим, безпосереднім та цікавим, кожен з чад конкурсанток старався якнайкраще представити свою маму і вийшло це в них на всі сто відсотків.

Наступним конкурсом був конкурс талантів, звісно тут «як риба в воді» були представниці культурної сфери, Вікторія Ліскович зачарувала всіх чудовою старовинною піснею, яку вона виконала акапельно, а Ірина Ткаченко розповіла цікаву гумореску, чим додала ще більше чудового настрою глядачам. Людмила Вакуленко продемонструвала свої картини вишиті з бісеру, викликавши шквал оплесків, адже ніхто і подумати не міг, що мати трьох маленьких діток, директорка, знаходить час для хобі. Ірина Корогод і Алла Салуян дивували глядацький зал номерами зі своїми дітьми, Алла жартівливою піснею, яку виконала зі своєю старшою донькою, а Ірина – зворушливим вальсом з сином.

Також одним з найцікавіших номерів була розповідь конкурсантки про справу свого життя, з захватом та щирою любов’ю розповідали жінки про свою роботу, хтось у віршованій формі, хтось показав короткий відео-ролик та презентацію, в якій формі не було ця розповідь, але відчувалося, що кожна просто обожнює те, що робить.

По закінченню конкурсу не було переможців і переможених, та організатори й не ставили за мету вибрати кращу жінку, головним завданням було визначити яка ж вона фантастична жінка. Так от, після конкурсу можемо дати відповідь на це запитання. Фантастична – це та жінка, яка вдало поєднує професійну діяльність і материнство, знаходить час для хобі, будь то вишивання, написання віршів чи спорт, при тому гарно виглядає, смачно готує, любить те що робить і віддає частинку свого тепла оточуючим.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь