A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

"Прибери і сфотографуй" адаптували всесвітньовідомий челлендж до сільських умов

Дата: 28.03.2019 10:40
Кількість переглядів: 595

Кожного року, після зимового періоду на наші вулиці і узбіччя доріг дивишся з жахом, а якщо через населений пункт, так як наприклад у Кіптях, проходить ще й траса міжнародного значення, то цей жах, як і кількість сміття тільки подвоюються. І не дивно, адже майже кожен хто їде повз село залишає про себе згадку у вигляді стаканчиків, пакетів, пляшок і іншого різного непотребу. Та і місцеві підприємці, власники магазинів, пилорам, заправок, не завжди добросовісно відносяться до навколишнього середовища та створюють стихійні сміттєзвалища прямо посеред населеного пункту. Звісно, що ця проблема не тільки нашої громади, вона актуальна в усій країні, але так хочеться ходити чистими вулицями та дихати свіжим повітрям.

І от саме ті люди, які хочуть зберегти природу, хоча б тому стані в якому вона є зараз, вийшли вчора на загальну толоку, щоб очистити територію соціальних об’єктів громади та узбіччя траси від сміття.

Дуже приємним є те, що прибирати прийшли не тільки працівники Кіптівської сільської ради, а й просто небайдужі кіптівці. Менше ніж за півдня впоралися з завданням, та мало того, навіть взяли участь у новому екологічному челенджі «прибери сміття і сфотографуй» - прибрали стихійне сміттєзвалище. Фотозвіт додаємо.

Отже, після декількох годин на свіжому, весняному повітрі – зробили висновок, що провели час недарма, поєднали приємне з корисним, тож якщо кожен з нас буде виділяти хоча б двадцять хвилин на тиждень, а можливо просто йдучи з роботи підбере хоча б декілька пляшок, пакетів,чи якогось іншого сміття, не важливо, наша планета стане набагато чистішою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Земляк
2019-03-28 22:12:29

Реально добру справу зробили. Приклад для наслідування в ОТГ .Роботи такого плану достатньо скрізь.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь