A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Футбольний сезон 2019 в Кіптівській ОТГ відкрито!

Дата: 23.04.2019 11:37
Кількість переглядів: 326

Минулої суботи в Кіптівській об’єднаній територіальній стартував футбольний сезон 2019 якого з нетерпінням чекали як самі гравці, так і вболівальники. Урочисте відкриття сезону 2019 відбулося на стадіоні в Кіптях, незважаючи на гарячу пору року, захід зібрав силу-силенну глядачів, і не дарма, адже захід обіцяв бути дуже цікавим. Відкриття розпочалося з товариського матчу між дорослою та юніорською командами громади. В запеклій боротьбі перемогла звісно ж «дружба», але гравці позмагалися на славу, особливо старалися юні футболісті, які до речі зовсім не поступалися своїм старшим товаришам, у вмінні забивати голи.

Товариський матч став дуже яскравою подією свята, проте не головною. Як доповненням, чи додатковим стимулом для звершень у новому сезоні, було нагороджено кращих гравців футбольного сезону 2018, ними стали: Гриник Назарій, став найкращим бомбардиром сезону, Корогод Юрій Федорович – переміг в номінації найактивніший гравець та Корогод Олександр - найкращий захисник. Насамкінець, «вишенькою на торті», для гравців команди «Агротрейд-Прогрес» Кіптівської ОТГ стала новенька форма з логотипом громади, яку подарували спонсори Група компаній «Агротрейд». До речі вже в неділю хлопці випробували новеньку форму у матчі проти ФК «Десна» за Кубок пам’яті Юрія Міклухо-Маклая.

Завершився захід частуванням від ГО «Кіптівська жіноча спілка», Спілчанки приготували страви на відкритому вогнищі, що стало чудовим доповненням до свята спорту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь