A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В Кіптівській ОТГ відкриють більярдний клуб

Дата: 30.05.2019 10:25
Кількість переглядів: 488

Від чого залежить розвиток сільських територій, звісно що від вмілого та мудрого керівництва місцевої влади, правильно підібраної команди, яка буде працювати на результат, фінансування з боку держави, залучення міжнародних грантів. Та згодом все одно виявиться, що й цього замало, адже є ще один, не менш важливий фактор, це співпраця сільської ради з підприємствами, установами та організаціями, які знаходяться на території ради, а в нашому випадку об’єднаної територіальної громади.

Чернігівщина аграрний регіон і Кіптівська ОТГ не є винятком, і звісно на цій території переважають сільськогосподарські підприємства, які в тій чи іншій мірі беруть участь в житті громади. Хтось проявляє більшу активність, хтось меншу, головне – ніхто не стоїть осторонь проблем сільської ради.

На початку цього року в селі Кіпті відбулася зміна власника земельних паїв, громада села Кіпті здала свої паї в оренду сільськогосподарському підприємству «Група АГРОТРЕЙД». Зміна власника відбулася лише в березні, але вже зараз є певні результати.

Нещодавно представники АГРОТРЕЙДу проводили в Кіптях конкурс «Громадотворець», мета якого -  залучити місцевих жителів до розвитку своєї території, шляхом написання проектів розвитку села та втілення їх в життя. Протягом квітня організатори приймали заявки, тут Кіптівці проявили неабияку активність, заявок було дуже багато, але організатори відібрали лише дев’ять з них.

Серед відібраних було і цікаві і корисні для села проекти, це і придбання екрану та м’яких меблів для облаштування імпровізованого кінозалу в Будинку культури і закупівля різних настільних ігор для бібліотеки, облаштування паркової зони біля будівлі колишньої школи, але більшістю голосів переміг проект «Кий Кіпті», він полягає в тому, щоб облаштувати більярдний клуб та закупити все необхідне. Саме під цей проект організатори виділять 50 тисяч гривень, тож будемо сподіватися, що скоро Кіпті стануть більярдною столицею громади.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь