A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Справжнє свято для дітей

Дата: 31.05.2019 08:32
Кількість переглядів: 567

     Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Його відзначення вже стало гарною традицією і для нашої громади. 1 червня – символ дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. 

Діти і дорослі  з нетерпінням чекали  цих святкових заходів і цього року. 30 травня, на площі біля сільського будинку культури села Прогрес було знову гамірно. На всіх гостей чекали цікаві локації: ігровий майданчик,  досліди із мильними бульбашками, для хлопців захоплююча виставка зброї, а громадська організація «Кіптівська спілка жінок» запропонувала всім присутнім цікаву та смачну розвагу, кожен міг підійти до столу із різними інгредієнтами та сам приготувати собі своєрідні канапки на власний смак. У приміщенні будинку культури діяла виставка з декоративно-прикладного мистецтва, авторами якої були звичайно ж діти.

      Але найголовніше дійство свята - святковий концерт, на якому головні дійові особи – звичайно ж, що  діти. Тут і вихованці дошкільних закладів не могли не розчулити своєю безпосередністю, виконуючи танці та читаючи вірші. І учні шкіл, які вражали присутніх майстерним виконанням пісень та танців. Ніхто не зміг залишитись байдужими під час виступу інструментального ансамблю та хореографічного танцювального колективу «Форс».

       Проте із завмиранням всі чекали вітального слова  сільського голови Володимира Кучми, який відмітив у своєму виступі: «День захисту дітей – свято, яке уособлює турботу всього суспільства про підростаюче покоління. Сьогодні ми вітаємо всіх, хто присвячує своє життя дітям, хто створює умови для повноцінного розвитку підростаючого покоління і сприяє розвитку країни на благо дітей. Ми переконані, що по-справжньому цивілізованим може бути лише те суспільство, де дитина відчуває турботу та захищеність від негараздів сьогодення. Від нас залежить життєвий шлях кожної дитини». Після вітального слова Володимир Володимирович вручив подяки за  активність в навчанні, спорті та  суспільному житті громади,  а сімом кращим дітлахам сертифікати на 1000 гривень, за вагомі особисті досягнення, ними стали : Дамян Маргарита, Примоченко Марина, Трутень Денис, Журило Єлизавета, Яцухненко Наталія, Ярош Аліна та Савченко Вікторія.

       Подяками відділу освіти та відділу культури, молоді та спорту Кіптівської сільської ради нагородили дітей Станіслав Пузирний та Ірина Дубик. Також представник групи компаній «АГРОТРЕЙД», в рамках соціальної програми,  привітав дітей з їхнім святом та вручив відзнаки талановитим дітям та грошові премії.

      Завершили святкове дійство своїм патріотичним виступом учасники військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»).

     Загалом насичена програма, дружня атмосфера, незабутні враження, приємні емоції, цікаві зустрічі, спілкування та знайомства, гордість від отриманих нагород і просто веселе проведення часу, тривали впродовж усього дня. Одним словом - свято вдалося!

 

 

 

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь