A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Привітали представників найгуманнішої професії

Дата: 14.06.2019 16:38
Кількість переглядів: 406

Лікарі - це люди особливої професії, вже хоча б тому, що саме вони допомагають кожному з нас прийти у цей світ, лікують нас маленьких, слідкують за нашим здоров'ям у зрілому віці. Багато людей у буквальному значенні цього слова зобов'язані їм врятованим життям.

Ну, а медик в сільській місцевості взагалі «універсальний солдат», бо це і лікар, і психолог, і соціальний працівник, який ніколи не відмовить у допомозі.

І хоч професійне свято буває лише один раз на рік, не всі можуть спокійно його відсвяткувати, адже лікарі швидких допомог, чергові лікарі, хірурги не можуть покинути свій пост, бо саме в цю хвилину від їх майстерності і вміння швидко реагувати залежить чиєсь життя. Ті ж хто  у День професійного свята не на чергуванні залюбки був присутній на урочистостях присвячених Дню медичного працівника, де нескінченним потоком лились  слова вдячності за щоденну працю та здавалося б такий буденний, але подвиг - рятувати людські життя. І хоч з заробітною платою, в нашій державі, медичному персоналу, не дуже поталанило, за рівнем людської, безмежної вдячності ця професія, без сумніву, на першому місці.

Цього року в нашому Козелецькому районі День медичного працівника відзначають в п’ятницю 14 червня. Як і кожного року районний Будинок культури зібрав масу глядачів, серед яких окрім медиків, були і представники влади, які від імені своїх установ хотіли подякувати «янголам у білих халатах». Від Кіптівської об’єднаної територіальної громади медиків вітав заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Грищенко.

  • З нагоди Дня медичного працівника прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, врятовані життя, повернуте здоров’я! Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною. І кожен із вас розуміє: здоров’я людей залежить від професійності, порядності й душевної доброти медика. Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються любов’ю та повагою. Ваші руки дарують радість життя, вселяють віру у зцілення. Нехай любов незгасно світить у ваших серцях, а ваші душі наповнюються теплом, у домівках панує злагода, затишок, добробут, благополуччя та здоров’язвернувся Василь Миколайович до присутніх.

Після вітального слова Василь Миколайович вручив нещодавно призначеному сімейному лікарю Кіптівської лікарської амбулаторії Костянтину Коломійцю сертифікат на десять тисяч гривень для придбання побутової техніки в квартиру лікаря.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь