A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Де в Кіптівській ОТГ можна відпочити

Дата: 05.08.2019 08:23
Кількість переглядів: 355

Розпочинаємо цикл міні-розповідей  «Цікаві місця Кіптівської об’єднаної територіальної громади». Аероклуб.

Кожен куточок України по своєму унікальний і цікавий, кожен має свої визначні місця чи туристичні маршрути, які приваблюють відпочивальників. В Кіптівській об’єднаній територіальній громаді є і озера з кришталево чистою водою, і угіддя для мисливства і рибальства, і ліси багаті на гриби та ягоди, які славляться далеко за межами області. Та цим може похвалитися чи не вся Чернігівщина, а от аероклуб є не у всіх.

Неподалік селища  Прогрес, Кіптівської ОТГ, функціонує аероклуб, який названий в честь села. Працює він з 1964 року, в небі цього клубу виросло не одне покоління любителів парашутного спорту. Парашутизм як відпочинок – справжня знахідка для екстремалів. Розпочинається сезон рано навесні а закінчується пізньої осені і практично кожен бажаючий може стрибнути з парашутом, або побачити околиці з висоти пташиного польоту, ну або ж політати на планері, чи стати глядачем на змаганнях із авіамоделювання. В аероклубі працюють інструктори з величезним досвідом роботи, які індивідуально та  уважно працюють із кожним хто бажає відчути «романтику неба» - як із початківцем так і із досвідченим спортсменом. Приваблює ще і те, що ціни тут помірні, порівняно з іншими, зокрема перший стрибок із висоти вісімсот метрів коштує тисячу гривень, стрибок з інструктором з висоти більше трьох тисяч метрів обійдеться у 3300 гривень.

 Тож аероклуб радо зустріне всіх бажаючих побачити «небо в стропах» кожні вихідні, адже стрибки з парашутом захопливий, активний спорт і екстремальний відпочинок, який запам’ятається на все життя.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь