Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Для того щоб всі діти могли сказати: «Ура! Я йду в садочок…»

Дата: 16.08.2019 10:44
Кількість переглядів: 374

      Хоча у дошкільнят і немає такого як у школярів  урочистого Дня знань, коли вони із величезними букетами квітів ідуть у перший клас, проте це зовсім не означає, що наші маленькі співгромадяни а разом із ними і їх батьки не чекають того дня, коли після літніх канікул знову підуть до дитсадків де їх чекають улюблені іграшки, м’які ліжка, смачні страви і звичайно ж професійний та уважний персонал.

        І якщо хтось вважає, що найголовніше у дошкільному вихованні це нагодувати дитину та вкласти її вчасно спати до це далеко не так. Дошкілля – це  важливий етап становлення особистості дитини під час  якого формуються базові навички соціальної поведінки. Діти приміряють на себе «дорослі ролі», навчаються взаємодії у колективі, вчаться мистецтву публічних виступів. Тому важливим у кожному садочку є те освітнє середовище, яке якнайповніше дозволяє дітям реалізовувати свою потребу у розвитку, граючись.

       Цього тижня, після завершення поточних ремонтів, розпочали свою роботу два із трьох садочків громади. Традиційно перед початком їх роботи спільно із представниками Держпродспоживслужби було здійснено їх огляд і кожен із дошкільних закладів поряд із тим, що дотримується чинного санітарного законодавства вразив своїм дизайном який просто неначе кличе до себе, тут кожен сантиметр  – це розвивальне середовище. Це і тематичні куточки «магазин», «аптека», «салон краси», «кухня» та багато інших, стіни просто зачаровують безліччю казкових та мультяшних героїв, що дуже подобається дітям. В кожному із садочків є живі куточки із папугами, морськими свинками, равликами – адже діти повинні вчитись піклуватись про братів наших менших. Тут на кожному кроці творчість дітей де якнайповніше реалізовується сучасний принцип освіти, граючись – навчаюсь.

      І звичайно ж працівники садочків це – такі собі чарівники, які так захоплюють дітей, вміло організовуючи їх діяльність, поєднують різні форми роботи, щоб процес навчання в дитячому садочку  був цікавим, щоб наші дітки, прокидаючись вранці, могли сказати: «Ура! Я йду в садочок».

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь