A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В школах громади пролунав перший дзвоник

Дата: 02.09.2019 12:09
Кількість переглядів: 503

З радісним посмішками та букетами айстр, за руку з мамою та татом йшли назустріч знанням сьогодні першокласники Кіптівської ОТГ.

Цей день є визначним і радісним святом, адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, що прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось він — перший. Із нього розпочинається цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Цьогоріч початок нового навчального року припав на неділю, тому святкування перенесли на друге вересня – понеділок. Цього дня Прогресівська ЗОШ І-ІІІ ст.. та Новошляхівська ЗОШ І-ІІІ ст.. радо зустріли учнів після літніх канікул. Свято пройшло традиційно урочисто. Багато вишиванок, букетів перших осінніх квітів. Учні отримали чимало гарних побажань і напутніх слів. Новошляхівських учнів та вчителів вітав з Днем Знань заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Грищенко, який побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Заступник сільського голови з фінансово-економічних питань Ірина Корогод привітала Прогресівських учнів, побажала кожному успіхів та наснаги в новому навчальному році, а також  щиро подякувала вчителям за щоденну працю, побажала терпіння, мудрості і невичерпної енергії.

Після урочистої лінійки перші вчительки повели своїх нових учнів до класу на перший в їхньому житті урок, який запам’ятається на все життя та стане найприємнішим спогадом у майбутньому.

В цьому році, як і в минулому коли стартувала реформа під назвою «Нова Українська Школа», для першокласників в школах Кіптівської ОТГ, створені всі необхідні умови. Закуплено новенькі парти, дидактичні матеріали, розвиваючі ігри, комп’ютерну техніку для вчителів,та багато іншого. Що не мало важливо – діти з особливими потребами тепер можуть навчатися разом з іншими учнями, для одного такого першокласника було закуплену парту та стілець, а також все необхідне приладдя.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь