Для представників ресторанного бізнесу та власників закладів громадського харчування
У зв’язку з тим, що відповідно до закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2017 року в Україні набули чинності норми, що передбачають запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), для потужностей , які проводять діяльність харчовими продуктами, у складі яких є непероблені інгредієнти тваринного походження, наша громадська організація «ресторанна гільдія» разом з компанією «ПРОФІ КЛАБ» проводить відповідні семінари для представників ресторанного бізнесу.
13 листопада 2019 року буде проведене 1-денне навчання по схемі харчової безпеки в ресторанному бізнесі за адресою : м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 22.
ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ.
ТЕМА: «Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (НАССР) в закладах ресторанного господарства»
Дата навчання: 13.11.2019 р (середа) з 10:00-18:00
Місце проведення: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 22.
Контактна особа: Ольга 0679605818
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)