A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

До Кіптівського ЗДО "Лелека" завітали благодійники

Дата: 15.11.2019 16:43
Кількість переглядів: 312

Просто чудовою подією завершився цей тиждень для вихованців Кіптівського ЗДО «Лелека». Благодійна організація «Благодійний фонд «Україна XXI» придбала для малечі двадцять новеньких, зручних ліжечок з повним комплектом постільної білизни, від матраців до накидок на подушки.

БФ «Україна XXI сторіччя» заснований в 2015 році генеральним директором «Групи Агротрейд» Всеволодом Кожемяко. Основним направленням діяльності фонду є підтримка армії, соціальна і медична реабілітація учасників АТО, допомога соціально-незахищеним верствам населення, сприяння духовному, патріотичному вихованню дітей на молоді, розвиток українських сіл та територіальних громад, реалізація соціально значущих ініціатив.

Саме такою значущою ініціативою став проект Катерини Орел – завідуючої ЗДО, який став переможцем, як наслідок садочок отримав фінансову підтримку – 50 тисяч гривень. Порадившись з батьками вихованців та керівництвом Кіптівської сільської ради було вирішено придбати нові ліжка зі зручними ортопедичними матрацами та гарними, яскравими покривальцями. На кошти, які залишилися придбали ще й шафу для одягу малечі.

Подивитися на пророблену роботу до ЗДО «Лелека» завітали Раїса Лук’яненко – заступник директора з соціальних питань та Олександр Парщик – заступник директора департаменту відносин Компаній Агротрейд. В свою чергу вихованці дошкільного закладу віддячили благодійникам чудовою виставою, привітали з наступаючим святом – Днем працівника сільського господарства та подарували по десятку щасливих щирих посмішок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь