A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Підвели підсумки другого етапу учнівських олімпіад

Дата: 16.12.2019 14:38
Кількість переглядів: 778

Інтелектуальний ресурс нації визначає місце країни у світовому співтоваристві. Виявити цей інтелектуальний ресурс, серед школярів, допомагають учнівські олімпіади.

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових предметів — це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів. Проводяться відповідно до наказу  Міністрества освіти і науки України, за заздалегідь підготованими завданнями.

Згідно чинного Положення відбувається І етап – шкільний, переможці якого змагаються між собою у ІІ етапі ( на рівні громади чи декількох громад), потім ІІІ та IV етапи, обласний та Всеукраїнський відповідно.

У 2019-2020 навчальному році у І етапі олімпіад взяло участь 62 учнів, із них 26 успішно впоралися із завданнями та взяли участь у ІІ етапі разом із школярами із Козелецької та Остерської громад (всього дванадцять шкіл).

За підсумками роботи журі наші учні вибороли 19 призових місць із них 8 це учні Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та 11 учні Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Якщо розподілити за предметами то маємо  сім перших місць з хімії, історії та інформатики. Чотири других місця із української мови, географії, хімії та фізики. А також вісім третіх місць із української мови, фізики, інформатики, хімії, правознавства та біології.

Тож дякуємо учням та їх наставникам – педагогам за успішний виступ на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та бажаємо тим, хто зайняв перші місця достойно представити себе, свою школу та Кіптівську громаду на ІІІ (обласному) етапі.

Фото без опису

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь