A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Народний депутат Борис Приходько зустрівся з виборцями в Прогресі

Дата: 21.01.2020 16:27
Кількість переглядів: 511

21 січня 2020 року в приміщенні Будинку культури села Прогрес Кіптівської об’єднаної територіальної громади, відбулась зустріч жителів з депутатом Верховної Ради України по 210 виборчому округу – Борисом Приходьком. На зустрічі, також, були присутні голова громади - Володимир Кучма та працівники сілької ради.

У ході конструктивного діалогу Борис Вікторович поінформував присутніх про ініціативи, з якими він виступає у Верховній Раді України, ознайомив із законопроектами, які особисто запропонував, наголосивши при цьому на особливо важливих моментах - процедурі купівлі-продажу землі сільськогосподарського призначення, висловив бачення про те, що ні в якому разі не можна продавати землю сількогосподарського призначення іноземцям до Всеукраїнського референдуму, а також відмітив, що максимальний розмір земельної ділянки, що може бути придбана в одні руки, не повинен перевищувати 10 тисяч гектарів.

Оскільки на зустрічі були присутні освітяни то Борис Приходько відмітив основні новації щойно прийнятого Закону України «Про загальну середню освіту». Також у позитивну сторону були відмічені кроки об’єднаної громади у забезпеченні громадян медичними послугами. Зокрема той факт, що за цей рік було капітально відремонтовано два пункти здоров’я, чого, за словами народного обранця, він не бачив в інших громадах сільської місцевості.

На питання сільського голови Володимира Кучми про подальшу долю реформи децентралізації, і Кіптівської ОТГ зокрема, Борис Вікторович запевнив присутніх, про те, що Кіптівська ОТГ визнана Кабінетом Міністрів України, як одна із спроможних громад Чернігівщини та додав, що згідно із затвердженим перспективним планом, вже до жовтня 2020 року, до неї ввійдуть Чемерська, Хрещатинська, Красилівська та Надинівська сільські ради.

Крім того жителі Прогресу звернулися до посадовців з наболілими питаннями та отримали від Бориса Вікторовича та Володимира Володимировича змістовні відповіді.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь