Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В УКРАЇНІ СТАРТУВАВ НАБІР НА БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 11.02.2020 14:22
Кількість переглядів: 296

 З метою підвищення рівня зайнятості осіб з інвалідністю, залучення їх до участі у процесі інтеграції до суспільного життя, Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» започаткувало соціальний проект «Ти можеш усе! Можливості безмежні».

         Мета проекту – надати безкоштовні можливості навчання затребуваним професіям у сфері IТ для людей  з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів прийняти участь у конкурсах на вакантні посади у провідних IТ компаніях України.

         Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів: з 5 лютого 2020 року відбуватиметься реєстрація охочих взяти участь у проекті. Бажаючі можуть реєструватись на https://education.msp.gov.ua/ .

         Під час реєстрації учасники мають обрати обов»язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням.

         Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

         Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов – можна відправляти на електронну адресу edu@msp.gov.ua.

         Що стосується технічних питань, будь ласка, надсилайте повідомлення на адресу support@prometheus.org.ua.

         Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів просить усіх бажаючих осіб з інвалідністю взяти активну участь у проекті.

Фото без опису

 

 

        

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь