A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В Кіптівській ОТГ відбулося перше засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку громади на 2021-2027 роки

Дата: 13.03.2020 17:12
Кількість переглядів: 938

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії  розвитку Кіптівської об'єднаної  територіальної громади на 2021-2027 роки.

До складу робочої групи, під головуванням Кіптівського сільського голови, увійшли старости, депутати, начальники відділів сільської ради, а також представники установ та організацій, які розташовані на території Кіптівської ОТГ, та яким небайдужий розвиток громади.

Голова робочої групи Володимир Кучма відкриваючи засідання зазначив: «Завдання нашого зібрання – визначити стратегічні цілі й головні пріоритети розвитку громади та поступово розробити стратегію їх впровадження в життя. За результатами роботи нашої робочої групи будуть розроблені проекти стратегії розвитку Кіптівської ОТГ. Тож гововне наше завдання на сьогодні - визначитися з пріоритетними проблемами та шляхами їх вирішення, врахувати сильні та слабкі сторони, ризики та загрози».

Перше засідання робочої групи проводив та координував директор Чернігівського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Володимир Бойко,  який пояснив етапи роботи над документом, зробив огляд нормативних актів та законів, які стосуються стратегічних планів.

Також було обговорено способи залучення громадськості до розробки Стратегії розвитку Кіптівської об’єднаної територіальної громади.

За результатами жвавої дискусії було вирішено активно розповсюджувати інформацію, щодо розробки Стратегії, через офіційний сайт ОТГ, всі доступні соціальні мережі, а також друковані ЗМІ, адже основне завдання розробки цього документу – врахувати думку громадськості, бо все що робиться на території об’єднаної територіальної громади для людей і задля людей.

Тож, щоб на наступних засіданнях робочої групи була врахована саме ВАША думка просимо заповнити анкету за посиланням -https://docs.google.com/forms/d/1souvFQRqJhAqZ1TzK8idnSyWALIK6kuW2pyx6DAlfIM/edit

Закликаємо всіх небайдужих до співпраці, щоб разом зробити нашу громаду кращою!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь