A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

02 квітня 2020 року 0 10:00 год. відбудеться 42 позачергова сесія VII скликання Кіптівської сільської ради у залі Кіптівського сільського будинку культури

Дата: 30.03.2020 14:14
Кількість переглядів: 408


           

УКРАЇНА

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

   30 березня 2020 рік                                  с. Кіпті                                        № 21 

                                                                      

Про скликання 42

    позачергової сесії  7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 І. Скликати сорок другу позачергову сесію сьомого скликання 02 квітня 2020 року

0 10 оо годині у залі Кіптівського сільського будинку культури.

           ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до Програми «Фінансової підтримки закладів  охорони здоров’я на 2020 рік».
  2. Про внесення змін до Програми "Забезпечення препаратами інсуліну  хворих на цукровий діабет жителів Кіптівської сільської  ради  на 2020 рік".
  3. Про внесення змін до рішення 40 сесії 7 скликання 17.12. 2019 року № 1433-40/VI  «Про сільський бюджет на 2020 рік» зі змінами та доповненнями рішення №1572 - 41/VІІ 14 лютого 2020 року                                                                                        
  4. Про ліквідацію сільських виборчих комісій.
  5. Про затвердження договорів, укладених сільським головою від імені сільської ради.
  6. Про затвердження договорів оренди нерухомого майна.
  7. Про затвердження переліку земельних ділянок для виставлення на аукціон на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  8. Про затвердження програми проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Кіптівської сільської ради на 2021 рік.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації на поділ земельної ділянки  кадастровий номер 7422088500:79:036:0001 в межах населеного пункту с. Прогрес на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для обслуговування будівель бані в межах населеного пункту с. Прогрес на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Підлісне Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  12. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кузьменко Валентині Миколаївні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  13. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Древило Миколі Михайловичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  14. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гривко Ганні Іванівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  15. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Чупир Олекні Олександрівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  16. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Іллюхіній Марині вікторівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  17. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пінчуку Володимиру Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  18. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шенгерею Леоніду Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1722 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  19. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Григор’євій Аллі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  20. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Флорі  Тетяні Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  21. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козловій Наталії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  22. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іллюхіній Марині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шуляк Олені Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1133 га в межах населеного пункту с. Кіпті Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  24. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Шенгерею Леоніду Івановичу для ведення особистого селянського господарства  площею 0,3000 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  25. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Григор’євій Аллі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2900 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  26. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Флорі  Тетяні Степанівні для ведення особистого селянського господарства  площею 0,4000 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  27. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Гловач Анатолію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2700 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  28. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Бобкову Івану Володимировичу для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1300 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  29. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Копиловій Наталії Валентинівні для ведення особистого селянського господарства  площею 0,1300 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  30. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Козловій Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства  площею 0,2200 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  31. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Бобкову Івану Володимировичу для ведення садівництва площею 0,1200 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  32. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  за рахунок земель комунальної власності гр. Копиловій Наталії Валентинівні для ведення садівництва площею 0,1200 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Руденку Віталію Петровичу для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0000 га за межами  населеного пункту с. Підлісне Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0000 га за межами  населеного пункту с. Підлісне Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шаху Віктору Степановичу для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0000 га за межами  населеного пункту с. Підлісне Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федченко Раїсі Зінов’ївні для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0000 га за межами  населеного пункту с. Вовчок Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурлака Богдану Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства загальною площею 2,0000 га за межами  населеного пункту с. Вовчок Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  38. Про внесення змін в рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року № 1341-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куксач Людмилі Андріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  39. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Веремейчик Наталії Трохимівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  40. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Вихор Дмитру Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стовп’яцькій Надії Миколаївні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кутному Андрію Михайловичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  43. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташук Юлії Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  44. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Кондратенко Світлани Леонідівни площею 0,22 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  45. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Марченко Ганни Федорівни площею 0,22 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  46. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кондратенко Ігорю Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,44 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  47. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Трутень Тетяні Володимирівні площею 0,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боровик Надії Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кутному Андрію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоменку Івану Васильовичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жидок Миколі Петровичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жидок Миколі Миколайовичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Камлаченко Ганні Андріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,21 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гейко В’ячеславу Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  55. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Хоменко Миколи Михайловича площею 0,25 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоменко Тетяні Вікторівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Прилуцькій Юлії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташук Сергію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вороній Катерині Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Казмір Юлії Вікторівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрченко Галина Петрівна для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Володько Ганні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Філімончук Марині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стельмах Вадим Іванович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,8 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сак Владислав Віталійович для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,80 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салуян Аллі Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коротаєвій Світлані Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Довгоп’ят Валентині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Янушевич Людмилі Валентинівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  70. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Чеботарю Івану Івановичу площею 0,57 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коломієць Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,57 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.

 

ІІІ. Запросити на сорок другу позачергову сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, директора Центру надання соціальних послуг, начальника Служби у справах дітей (Список додається).

 

 

Сільський голова                                                                            Володимир КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь