A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

#СИДИВДОМА

Дата: 31.03.2020 10:12
Кількість переглядів: 997

 Шановні жителі Кіптівської об'єднаної територіальної громади!

В черговий раз нагадуємо вам, що КАРАНТИН  НЕ КАНІКУЛИ І НЕ ПОЗАЧЕРГОВА ВІДПУСТКА!!! Це не час для пікніків і для зустрічей з рідними і друзями, особливо зараз коли ситуація в країні з кожним днем стає все більш критичною!

Найкращий захист від коронавірусу за будь-яких умов ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА!

Особливо просимо звернути увагу ваших дітей на це просте та непорушне правило. #СИДИВДОМА – найпопулярніший хештег цієї весни! Бажано підкріплювати сказане власним прикладом!

Пікніки, вилазки на природу так само під забороною, як і скажімо походи до кафе чи ресторанів, наполегливо просимо вас утриматися від такого виду дозвілля, особливо зараз коли надворі стоїть суха, вітряна погода і поруч з пандемією коронавірусу можемо спровокувати страшне лихо – лісові пожежі, і якщо вірусну загрозу всі сприймають не дуже серйозно і сподіваються що «пронесе», то вогонь не пощадить нікого.

Використайте час карантину з користю: почитайте улюблену книгу, чи подивіться телесеріал, проведіть час з дітьми, зробіть те, на що ніколи не вистачало часу, якщо задуматися то в кожного є якесь заняття яке завжди відкладалося напотім.

Похід у магазин, чи аптеку лише за крайньої необхідності – у масках і рукавичках! (як зробити маску в домашніх умовах можна дізнатися тут- https://kanalukraina.tv/ua/news/koronavirus-vazhno-znat-kak-sdelat-medicinskuyu-masku-v-domashnih-usloviyah).

Подбайте про стареньких, по максимуму забезпечте їх всім необхідним: ліками, продуктами, інформаційними матеріалами, але головне – мінімум контактів, залишайте куплене біля будинку!

І наостанок, найголовніше ми повинні бути згуртованими та відповідальними, тепер уже не лише за власне здоров'я, а й за здоров'я свого оточення і не важливо хто в це коло входить, діти, батьки, брати, сестри, колеги чи просто випадкові знайомі, ми повинні навчитися поважати один одного, захворів - #СИДИВДОМА, приїхав з іншої країни – 14 днів #СИДИВДОМА, контактував з хворим #СИДИВДОМА!

І взагалі давайте посидимо вдома, щоб після закінчення карантину ми знову в повній мірі змогли насолоджуватися життям!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь