A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

24 липня 2020 року 0 10:00 год. відбудеться 44 позачергова сесія VII скликання Кіптівської сільської ради у конференцзалі Кіптівської сільської ради

Дата: 21.07.2020 16:45
Кількість переглядів: 341

 

   

Тризуб — ВікіпедіяУКРАЇНА

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

   21 липня  2020 рік                                             с. Кіпті                                        № 50 

                                                                      

Про скликання 44  позачергової

сесії 7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

 І. Скликати сорок четверту позачергову сесію сьомого скликання 24 липня 2020 року

0 10 оо годині у конференцзалі  Кіптівської сільсьокї ради.

 

           ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про затвердження суми співфінансування субвенції з місцевого бюджету на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів" за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету  у 2020 році
  2. Про затвердження суми співфінансування субвенції з обласного бюджету місцевим за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на 01.01.2020  на придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) у 2020 році
  3. Про затвердження суми співфінансування субвенції з державного бюджету місцевим на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2020 році
  4. Про затвердження Програми утримання та ремонту вулиць та доріг комунальної власності Кіптівської  сільської ради на 2020 рік.
  5. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 17 грудня 2019 року № 1433-40/VII "Про бюджет Кіптівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік" зі змінами і доповненнями  (№ 1572-41/VII, № 1731-42/VII,  № 1804-43/VII від  16.06. 2020 р. )
  6. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Осипенко Ганні Михайлівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  7. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Збанацькій Вірі Петрівні із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  8. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Яцухненко Марії Юхимівні із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  9. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вихор Дмитру Івановичу із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  10. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Степаненко Василю Олексійовичу (1/2 частки), гр. Степаненко Олексію Васильовичу (1/2 частки), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  11. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бутку Василю Івановичу (1/5 частки), гр. Буток Ользі Степанівні (1/5 частки), гр. Жидок Наталії Василівні (1/5 частки), гр. Апанасенко Тетяні Василівні (1/5 частки), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  12. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Поліводі Олександрі Василівні (1/4 частки), гр. Поливоді Миколі Свиридовичу (1/4 частки), гр. Бакун Ніні Миколаївні (1/4 частки),  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  13. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чигринець Тетяні Миколаївні (2/3 частки), гр. Руденко Марії Іванівні (1/3 частки),  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  14. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гавриленко Ользі Василівні,  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  15. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Діденко Валентині Василівні,  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  16. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Деркач Світлані Олексіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  17. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дорошу Сергію Олексійовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  18. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Півень Валентині Іванівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  19. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Динда Григорію Андрійовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 2,00 га, гр. Трутень Валентині Миколаївні.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 2,00 га, гр. Жидок Дарії Едуардівні.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 2,00 га, гр. Стельмах Любові Миколаївні.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 1,6661 га, гр. Бриль Олені Григорівні.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 1,6661 га, гр. Бриль Сергію Григоровичу.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 1,6662 га, гр. Татаренко Валентині Владиславівні.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 1,6662 га, гр. Яковець Ніні Володимирівні.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 1,6662 га, гр. Сухоцькому Олександру Миколайовичу.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту с.Підлісне, площею 1,6662 га, гр. Савенко Надії Михайлівні.
  29. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Цибенко Ніні Іванівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  30. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Череда-Христокіній Валентині Сергіївні для ведення особистого селянського господарства,із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  31. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Янко Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  32. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Ткаченко Ніни Михайлівни для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  33. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки гр. Кремчанін Оксані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  34. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кумейко Олександру В’ячеславовичу для будівництва індивідуального гаражу орієнтовною площею 0,01 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, Козелецького району Чернігівської області.
  35. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Череді Петру Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Борсуків, Козелецького району Чернігівської області.
  36. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Наталії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин, Козелецького району Чернігівської області.
  37. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кудрик Галині Пилипівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин, Козелецького району Чернігівської області.
  38. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Олександрі Левківні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Димерка, Козелецького району Чернігівської області.
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Олександрі Левківні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,17 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кудрик Галині Пилипівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьмічовій Аліні Юріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Халімон Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Копил Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,60 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  44. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шуляку Анатолію Опанасовичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне, Козелецького району Чернігівської області.
  45. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боровик Світлані Олександрівні для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, Козелецького району Чернігівської області.
  46. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Додатко Олександрі Василівні для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, Козелецького району Чернігівської області.
  47. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корогод Вікторії Тимофіївні для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, Козелецького району Чернігівської області.
  48. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чуприк Тетяні Василівні для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, Козелецького району Чернігівської області.
  49. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шумар Андрію Георгійовичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, Козелецького району Чернігівської області.
  50. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Есебуа Анні Віталіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,16 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  51. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вертипороху Олегу Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  52. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павліченко Світлані Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кремчаніна Тамарі Петрівні Борсенку Максиму Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  54. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борсенку Максиму Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  55. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошенку Олександру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  56. Про внесення змін в рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року №1389-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову Василю Олександровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,45 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  57. Про внесення змін в рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року №1366-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Копил Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,21 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  58.  Про внесення змін в рішення 38 сесії 7 скликання від 15 жовтня 2019 року №1278-389/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Масловській Лідії Миколаївні для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті, провулок Тихий, Козелецького району Чернігівської області.
  59. Про скасування рішення 43 сесії 7 скликання від 16 червня 2020 року № 1853-43/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Масловській Лідії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,40 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті провулок Тихий, Козелецького району Чернігівської області.
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Масловському Івану Олексійовичу для ведення садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоменку Сергію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Самійлівка на території  Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.

 

ІІІ. Запросити на сорок четверту позачергову сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, начальника Служби у справах дітей, директора Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

 

Сільський голова                                                                            Володимир КУЧМА

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь