Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В школах Кіптівської ОТГ продзвенів "карантинний" перший дзвоник

Дата: 02.09.2020 12:12
Кількість переглядів: 669

Білі сорочки, вишиванки, бантики у волоссі дівчаток, букети квітів, вітання, музика на шкільному подвір’ї, фотографування - все це традиційні атрибути, що супроводжують Свято знань. Всі ми звикли цих традиційних урочистостей а процес зборів дитини до школи вже став у всіх ледь не сімейною традицією, яка об’єднує всіх членів родини. Адже перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, бо вони вперше переступають поріг  школи. Для них тепер розпочнеться нове цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька у Країні Знань.

       Звісно ж дуже прикро, але карантинні обмеження внесли суттєві корективи у сценарій проведення святкових заходів до свята Першого дзвоника. Проте, педагогічні колективи закладів освіти Кіптівської об’єднаної громади зробили все можливе, щоб цей день був урочистим, в першу чергу для наймолодших учнів. Зокрема у Новошляхівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де цьогоріч до 1 класу прийшло шестеро учнів, вчитель Валентина Дубик провела цікавий і змістовий захід «Діти єднають Україну». На захід завітав також Кіптівський сільський голова, який привітав першокласників з початком їх шкільного життя та подарував подарунки.

      У Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено урочисту зустріч наймолодших учнів школи, яких цього року було тринадцять. Захід був проведений за спеціальними правилами з дотриманням рекомендацій МОЗ України. На порозі школи першокласників зустріли випускники. Найкраще знайомство зі школою це екскурсія. Її і провели для першачків одинадцятикласники у формі квесту. Веселі та пізнавальні завдання, невимушене спілкування забезпечили гарний настрій маленьким школярикам. Також на згадку про цей день першачкам вручили подарунки від агропідприємства "Агротрейд", одинадцятикласників та звичайно ж від

Кіптівської сільської ради.

«Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України», - зазначив Володимир Кучма у своїй вітальній провові з нагоди 1 вересня.

      Тож 2020-2021 навчальний рік почався, всі ми розуміємо що він не буде простим та все ж сподіваємось на його успішне завершення!

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних