A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В школах Кіптівської ОТГ продзвенів "карантинний" перший дзвоник

Дата: 02.09.2020 12:12
Кількість переглядів: 647

Білі сорочки, вишиванки, бантики у волоссі дівчаток, букети квітів, вітання, музика на шкільному подвір’ї, фотографування - все це традиційні атрибути, що супроводжують Свято знань. Всі ми звикли цих традиційних урочистостей а процес зборів дитини до школи вже став у всіх ледь не сімейною традицією, яка об’єднує всіх членів родини. Адже перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, бо вони вперше переступають поріг  школи. Для них тепер розпочнеться нове цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька у Країні Знань.

       Звісно ж дуже прикро, але карантинні обмеження внесли суттєві корективи у сценарій проведення святкових заходів до свята Першого дзвоника. Проте, педагогічні колективи закладів освіти Кіптівської об’єднаної громади зробили все можливе, щоб цей день був урочистим, в першу чергу для наймолодших учнів. Зокрема у Новошляхівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де цьогоріч до 1 класу прийшло шестеро учнів, вчитель Валентина Дубик провела цікавий і змістовий захід «Діти єднають Україну». На захід завітав також Кіптівський сільський голова, який привітав першокласників з початком їх шкільного життя та подарував подарунки.

      У Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено урочисту зустріч наймолодших учнів школи, яких цього року було тринадцять. Захід був проведений за спеціальними правилами з дотриманням рекомендацій МОЗ України. На порозі школи першокласників зустріли випускники. Найкраще знайомство зі школою це екскурсія. Її і провели для першачків одинадцятикласники у формі квесту. Веселі та пізнавальні завдання, невимушене спілкування забезпечили гарний настрій маленьким школярикам. Також на згадку про цей день першачкам вручили подарунки від агропідприємства "Агротрейд", одинадцятикласників та звичайно ж від

Кіптівської сільської ради.

«Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України», - зазначив Володимир Кучма у своїй вітальній провові з нагоди 1 вересня.

      Тож 2020-2021 навчальний рік почався, всі ми розуміємо що він не буде простим та все ж сподіваємось на його успішне завершення!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь