A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

22 вересня 2020 року 0 10:00 год. відбудеться 46 сесія VII скликання Кіптівської сільської ради у залі Кіптівського сільського будинку культури.

Дата: 11.09.2020 16:06
Кількість переглядів: 463

 

 

УКРАЇНА

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

   10  вересня  2020 рік                         с. Кіпті                                        № 66

                                                                      

Про скликання 46  сесії

7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

 І. Скликати сорок шосту сесію сьомого скликання 22 вересня 2020 року 0 10 оо годині у  залі Кіптівського сільського будинку культури.

 

  ІІ. На розгляд сесії винести питання:

 

  1. Про внесення змін до Плану(Програми) економічного та соціального розвитку Кіптівської об’єднаної територіальної громади  на  2020 рік.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 17 грудня 2019 року №1433-40/VII "Про бюджет Кіптівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік" зі змінами і доповненнями  (№ 1572-41/VII, № 1731-42/VII,  № 1804-43/VII, № 1914-44/VII, № 1975-45).
  3. Про затвердження «Положення будинку культури (клубу) Кіптівської  сільської  об’єднаної територіальної громади».
  4. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ісаєнко Анатолію Миколайовичу із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  5. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Патук Марії Федорівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  6. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дешку Миколі Васильовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  7. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хоменко Тетяні Вікторівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  8. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Філіманчук Марині Михайлівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  9. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Белузі Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,5105 га, розташованої в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  10. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Резниченко Тетяні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  11. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білогруду Миколі Івановичу для індивідуального садівництва площею 0,0429 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  12. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,3 га ДП «Остерське лісове господарство» в постійне користування для ведення лісового господарства, в с. Вовчок, вул. Космонавтів,24 на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  13. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Тонконожко Валентині Дмитрівні для ведення товарного сільськогосподрського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  14. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Журавель Валентині Іванівні та Савенко Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  15. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Гаркавко Анатолію Андрійовичу для ведення товарного сільськогосподрського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  16. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Ларченку Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  17. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Захвалинському Георгію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  18. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Янок Вірі Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  19. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Буланому Валерію Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  20. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Котляр Віктору Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Ведмідь Катерини Федорівни площею 0,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  22. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Ведмідь Василя Васильовича площею 0,38 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  23. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ведмідь Андрію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,38 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  24. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пшеничному Івану Івановичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,10 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  25. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пшеничній Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  26. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Силенок Ганні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  27. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Силенок Ганні Анатоліївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,06 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  28. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савенко Надії Василівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,05 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  29. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корніліній Надії Миколаївні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  30. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корніліній Надії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  31. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ярош Дмитру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  32. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Янок Євгенії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,13 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  33. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Янок Петру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  34. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Янок Вірі Григорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  35. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Валентині Михайлівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  36. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринь Володимиру Івановичу для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  37. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савчин Валентині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,70 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  38. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заворотинському Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,35 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  39. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Роману Олександровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  40. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ступак Ганні Григорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,65 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  41. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жидок Марії Іванівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,95 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  42. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаленко Володимиру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  43. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борисенку Валерію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах насленого пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  44. Про внесення змін в рішення 43 сесії 7 скликання від 16 червня 2020 року №1857-43/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шпурі Людмилі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,63 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  45. Про внесення змін в рішення 43 сесії 7 скликання від 16 серпня 2020 року №1851-43/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінчук Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,71 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  46. Про внесення змін в рішення 44 сесії 7 скликання від 24 липня 2020 року №1952-44/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Копил Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,85 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  47. Про внесення змін в рішення 41 сесії 7 скликання від 14 лютого 2020 року №1685-41/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лупій Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  48. Про внесення змін в рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року №1355-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лещенко Євгену Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,54 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  49. Про внесення змін в рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року №1370-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденку Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,08 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  50. Про внесення змін в рішення 39 сесії 7 скликання від 22 листопада 2019 року №1369-39/VII про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденку Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,47 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  51. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Заворотинської Ганни Григорівни площею 0,59 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  52. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Травкіній Валентині Петрівні площею 0,20 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.

ІІІ. Запросити на сорок шосту сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, начальника Служби у справах дітей, директора Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

 

 

Сільський голова                                                              Володимир КУЧМА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь