A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

8 листопада 2017 року о 11:00 год відбудеться дев'ятнадцята позачергова сесії сьомого скликання Кіптівської сільської ради у залі засідань сільської ради

Дата: 06.11.2017 16:08
Кількість переглядів: 866

                                                                      Фото без описуФото без описуФото без опису         

Фото без опису                                                                 

           УКРАЇНА

  КІПТІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

 ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                      Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

06 листопада 2017 року                     с. Кіпті                                              № 65

Про скликання 19 позачергової

       сесії 7 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”:

     І.Скликати дев’ятнадцяту позачергову сесію сьомого скликання 08 листопада  2017 року 0 11 оо годині у залі засідань сільської ради.

         ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до Плану (Програми) економічного та соціального розвитку Кіптівської об’єднаної територіальної громади  на  2017 рік.
  2. Про виділення коштів Кіптівській сільській виборчій  комісії для проведення  проміжних виборів депутата сільської ради.
  3. Про внесення змін до рішення 11 сесії 7 скликання  № 252-11/VІІ  від 21.12. 2016 року « Про затвердження сільського бюджету на 2017 рік», зі змінами і доповненнями ( рішення сесії № 278-12/VII від 10.02. 2017 р., рішення сесії № 307-13/ VII від 21.03. 2017 р., рішення сесії № 335-14/VII від 18.05. 2017р.,рішення сесії № 379-15/VII від 23.06. 2017 року, рішення сесії № 424 -16/VII від 28.07. 2017 року, рішення № 462 -17/VII 12. 09. 2017  року).
  4. Про затвердження інвестиційного проекту створення місцевого аграрного ринку в с. Кіпті.
  5. Про затвердження Положення про преміювання працівників відділу культури, сім’ї, молоді та спорту.
  6. Про затвердження кандидатури до складу Госпітальної ради Чернігівського госпітального округу від Козелецького району.
  7. Про  прийняття у комунальну власність Кіптівської сільської ради об’єктів нерухомого майна державної власності від Чернігівського ІСМАВ  НААНУ.
  8. Про внесення змін до рішення сесії Кіптівської сільської ради від 10.02.2017 року № 287-12/VII  «Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Кіптівської сільської ради на 2017 рік».
  9. Про затвердження договорів укладених сільським головою від імені сільської ради.
  10. Про внесення змін до рішення сесії Кіптівської сільської ради від 10.02.2017 року № 283-12/VII  «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів сільської ради на 2017 рік».
  11. Про затвердження Положення « Про освітній округ».
  12. Про списання майна освітніх закладів.
  13. Про виключення з єдиного фонду Центральної публічної бібліотеки примірників книг.
  14. Про призначення директора комунального підприємства «ЧАЙКА» Кіптівської сільської ради.
  15. Про відмову в наданні рішення про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. .Москалець Катерині Григорівні в с. Гладке Козелецького району Чернігівської області.
  16.  Про  відмову  від земельної ділянки гр. Дубинської Віри Михайлівни на користь її онуки гр. Прудоу Ольги Анатоліївни по вул. Луговій, 6 в с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  17.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Прудоу Ользі Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства по вул. Луговій, 6 в с. Гайове Козелецького району Чернігівської області
  18.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Хропата Ганна Григорівна по вул. Молодіжній 20 в с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  19.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Король Валентині Іванівні по вул. Коваленській, 51 в с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  20.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Флорі Тетяні Степанівні по вул. Центральній, 11 в с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Головатому Петру Миколайовичу по вул. Космонавтів, 19-а в с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  22.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Збанацькому Валентину Петровичу по вул. Набережній, 36 в с. Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  23.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубик Любові Іванівні в с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  24.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Сташуку Віталію Григоровичу по вул. Польовій, 4 в с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лось Анатолію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства по вул. бр. Лось, 12 в с. Димерка Козелецького району Чернігівської області.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Лось Анатолію Григоровичу по вул. бр. Лось, 12 в с. Димерка Козелецького району Чернігівської області
  27.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Заєць Андрію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства по вул. бр. Халімон, 49 в с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  28.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Заєць Андрію Олександровичу по вул. бр. Халімон, 49 в с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  29.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Пісоцькому Петру Петровичу по вул. Зеленій, 3-а в с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  30.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Клочеку Геннадію Миколайовичу для індивідуального садівництва по вул. Л.Українки, 8 в с. Борсуків Козелецького району Чернігівської області.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кривицькій Катерині Петрівні для ведення особистого селянського господарства по вул. Зелена с. Гайове Козелецького району Чернігівської області.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Патук Ірині Михайлівні  в с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  33.  Про надання дозволу ТОВ «Лайфсел» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій для експлуатації споруди електрозв’язку – вежі ТОВ «Лайфсел» в с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  34.  Про надання дозволу на розроблення договору про встановлення особистого сервітуту на земельну ділянку гр. Саченку Віталію Івановичу.
  35.  Про  врахування позиції органів місцевого самоврядування щодо можливості надання у власність земельних ділянок за межами населеного пункту для ведення особистого господарства.
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Єрко Аллі Леонідівни  для ведення особистого селянського господарства по вул. бр. Халімонів в с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.

     37. Інші питання

ІІІ. Запросити на 19 позачергову сесію сьомого скликання депутатів сільської ради, старост, директорів шкіл, завідувачів дошкільних навчальних закладів. ( Список додається).

 

 

Секретар сільської ради                                                       В.М. Кучма


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь