A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Створення координаційної ради

Дата: 04.04.2017 16:24
Кількість переглядів: 990

Оголошення Про формування складу Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконкомі Кіптівської сільської ради ( об’єднаної територіальної громади)

 

При виконавчому комітеті Кіптівської сільської ради створюється координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання (далі – координаційна рада).

Координаційна рада є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, утвореним для вивчення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання на території Кіптівської об’єднаної територіальної громади.

До складу координаційної ради входять:

-голова Координаційної ради – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради;

-заступник голови Координаційної ради – представник громадських об’єднань національно – патріотичного спрямування ( за згодою);

-секретар координаційної ради – посадова особа виконавчого комітету сільської ради;

-представники територіальних органів Національної поліції, ДСНС, Держлісагентства, інших центральних органів виконавчої влади, а також регіонального органу СБУ, органів місцевого самоврядування (за згодою);

-представники військових частин Збройних Сил, розташованих на території району (за згодою);

-керівники структурних підрозділів виконавчих органів Кіптівської сільської  ради;

-посадова особа сільської ради, відповідальна за мобілізаційну роботу;

-представники громадських об’єднань ветеранів і учасників бойових дій, військово-патріотичних і військово-спортивних клубів та організацій, керівники громадських об»єднань (за згодою);

-представники місцевих засобів масової інформації, дитячих і молодіжних друкованих видань, які висвітлюють матеріали національно-патріотичного змісту (за згодою);

-вчені, експерти, діячі освіти, науки, культури, мистецтва, спорту, представники підприємств, установ, організацій (за згодою).

До складу координаційної ради може бути делеговано не більше як по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Пропозиції стосовно включення кандидатур до персонального складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконавчому комітеті Кіптівської сільської ради надавати на електронну адресу Kiptisr@meta.ua  з письмовим підтвердженням на адресу: с. Кіпті, вул.. Слов’янська, 51-А, Козелецького району Чернігівської області 17050.

Пропозиції подаються на офіційному бланку організацій, установ та підприємств усіх форм власності за підписом керівників.

Останній день надання пропозицій 24 квітня 2017 року.

Контактна особа:

Кучма Віта Миколаївна, тел.. 3-73-25.

Дана робота проводиться на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 999 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання при місцевій державній адміністрації».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь