A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Без мешканців не вдасться!

Дата: 23.11.2016 16:32
Кількість переглядів: 735

Фото без описуМайже рік Кіптівська об’єднана територіальна громада брала участь в Проекті «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад», який реалізується Фондом «Школа лідерів» і Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ. Перед учасниками проекту стояло завдання організувати та провести громадські консультації на тему, яка актуальна саме для громади учасника.

 За цей час представники об’єднаних громад всієї України встигли побувати в Польщі, де їм продемонстрували як в них проходять консультації, та прийняти польських колег які в вересні роз’їхалися по ОТГ України щоб ознайомитися з організацією громадських консультацій в новостворених громадах.

Кіптівську ОТГ представляли : Дубик Ірина Вікторівна – начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту та Пузирний Станіслав Семенович – начальник відділу освіти, які провели громадські консультації на тему : «Облаштування постаменту на місці колишнього пам’ятника Леніна в селі Прогрес»

На заключній сесії проекту Кіптівська ОТГ визнана однією з найкращих в Україні, за якістю проведення громадських консультацій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь