A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Борсуківці відзначили День села

Дата: 28.08.2017 16:46
Кількість переглядів: 754

Фото без опису26 серпня в мальовничому селі Борсуків Кіптівської об’єднаної територіальної громади, біля сільського клубу було дуже велелюдно та гамірно, адже цього дня борсуківці відзначали День села! Місцеві жителі, гості, вихідці з села всі зібралися разом щоб побути в дружньому колі однодумців, згадати роки прожиті в селі, дитинство та молодість.

В холі клубу місцеві жителі зібрали виставку народних майстрів, як сьогодення так і минувшини. Око милувало різноманіття старовинних вишитих виробів та виробів з лози.  Як розповіла староста села Людмила Грищенко борсуківські майстри славилися далеко за межами Чернігівщини і все завдяки особливій техніці плетіння та самій лозі яка росте тільки в цьому мальовничому краї, в заплавах річки Десни.

Також місцевими жителями була організована фото виставка «Фрагменти з минулого» де були виставлені фотографії ХХ століття, це фотокартки солдатів Першої світової війни, героїв Другої світової війни, фото села які збереглися до нашого часу та які несуть дух минулого, нагадують нам наших предків.

Також силами аматорів Борсукова був організований святковий концерт, після якого всі мали змогу скуштувати смачний польовий куліш, поспілкуватися в доброзичливій атмосфері, зустріти старих друзів та найголовніше зарядитися енергією рідної землі!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь