A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Кіптівська амбулаторія отримала обладнання для телемедицини

Дата: 23.10.2020 10:58
Кількість переглядів: 1775

Сьогодні в Кіптівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини сталася по справжньому історична подія – сімейний лікар отримав комплект обладнання для надання медичних послуг із застосуванням телемедицини.

Комплект містить: планшет із спеціальним програмним забезпеченням, 12-канальний електрокардіограф з передачею даних через USB-порт, прилад для вимірювання об’ємно-швидкісних параметрів легень, стетоскоп електронний в комплекті з навушниками, тонометр, термометр безконтактний інфрачервоний, пульсоксиметр із Bluetooth інтерфейсом, монітор життєво-важливих показників, цифровий дерматоскоп, апарат для визначення рівня глюкози/холестерину в крові, hd веб-камера.

Вказане обладнання дозволяє провести високоточне, якісне обстеження пацієнта та моментально передати його результати по бездротовому з’єднанні і проконсультуватися зі спеціалістами інших ланок.

Обладнання придбано на умовах співфінансування Кіптівської об’єднаної територіальної громади та районного Центру первинної медико-санітарної допомоги.

«Навіть і подумати не міг, що звичайна сільська амбулаторія може бути оснащена таким надсучасним обладнанням, якого подекуди немає навіть в сімейних лікарів, які працюють в області. Я щиро вдячний голові Кіптівської ОТГ Володимиру Кучмі, який серед всіх першочергових завдань, на перше місце ставить медичну галузь» - подякував керівництву громади сімейний лікар Олександр Марченко.

Тож тепер жителям громади не потрібно буде їхати за консультацією до обласної лікарні, досить приїхати до Кіптів, щоб пройти обстеження всіх життєво важливих органів.

Фото без опису

 


Коментарі:

Вонарх Жанна
2020-10-24 08:04:46

Вот это уровень!я желаю,чтоб все амбулатории имели такое суперсовременное оборудование!с теперешними реформами очень сложно попасть на консультацию к узким специалистам.... БОГ В ПОМОЩЬ,Александр Сергеевич! Будьте здоровы!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь