A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

16 лютого 2020 року о 10:30 год. відбудеться засідання 4 сесія VIIІ скликання Кіптівської сільської ради у залі Кіптівського сільського будинку культури

Дата: 05.02.2021 12:52
Кількість переглядів: 373


          

        УКРАЇНА                                 

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 КОЗЕЛЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

    05 лютого  2021 рік                                      с. Кіпті                                        № 06

                                                                      

Про скликання

    4 сесії 8 скликання

 

Відповідно до ст. 42  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

 І. Скликати четверту сесію восьмого скликання  16 лютого 2021 року 0 10 год. 30 хв. у  залі засідань Кіптівської сільської ради.

 

  ІІ. На розгляд сесії винести питання:

 

  1. Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Кіптівської сільської ради.
  2. Про затвердження актів передачі майна закладів освіти.
  3. Про внесення змін до Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Кіптівської сільської ради  на 2021 роки».
  4. Про затвердження  Програми «Про утилізацію твердих побутових відходів на території Кіптівської сільської ради на 2021 рік»
  5. Про внесення змін до Програми «Фінансової підтримки закладів охорони здоров’я на 2021 рік».
  6. Про затвердження Програми «Забезпечення осіб з обмеженими фізичними можливостями, дітей зобмеженими фізичними можливостями технічними засобами».
  7. Про затвердження Програми «Фінансова підтримка  в наданні послуг з  медичних

оглядів призовників, допризовників, офіцерів запасу за призовом на 2021-2023 роки».

  1. Про затвердження «Програми розвитку  сучасної  бібліотеки, бібліотечної справи та сільського туризму Кіптівської сільської ради на 2021-2023 роки»
  2. Про затвердження Програми «Інформатизація Кіптівської сільської територіальної громади» на 2021-2022 роки.
  3. Про  надання іншої субвенції до бюджету Козелецької селищної ради на утримання трудового архіву.
  4. Про затвердження суми співфінансування проекту, який може реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку  в 2021 році.
  5. Про затвердження проектно-кошторисної документації.
  6. Про приймання - передачу  зведеного кошторису капітального ремонту Красилівського будинку культури.
  7. Про внесення змін до Програми соціально – економічного розвитку Кіптівської сільської ради на 2021 рік.
  8. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року № 132 -3/VIIІ " Про бюджет Кіптівської сільської територіальної громади на 2021 рік" .
  9. Про внесення змін до структури і загальної чисельності виконавчих органів Кіптівської сільської ради.
  10. Про затвердження Положення про преміювання, надання матеріальної допомоги та грошової винагороди працівникам фінансового відділу Кіптівської сільської ради.
  11. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку Кіптівської сільської ради.
  12. Про  внесення змін  до  Положення про Кіптівську публічну центральну бібліотеку з філіями в селах Борсуків, Вовчок, Кіпті, Новий Шлях, Олбин, Підлісне Кіптівської сільської ради
  13. Про внесення змін до рішення 46 сесії  сьомого скликання  Кіптівської сільської ради від 22 вересня 2020 р  до «Положення про сільські  будинки культури (сільський клуб) Кіптівської  сільської територіальної   громади»
  14. Про затвердження Положення «Про надання платних соціальних послуг Центром надання соціальних послуг Кіптівської сільської ради у новій редакції.».
  15. Про прийняття майна медичних закладів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Козелецького району у комунальну власність Кіптівської сільської територіальної громади.
  16. Про порушення  клопотання перед Фондом державного майна України

щодо безоплатної передачі у комунальну власність Кіптівській сільській раді майна державної власності.

  1. Про прийняття в комунальну власність Кіптівської сільської ради  тракторної техніки.
  2. Про включення нового об’єкту до  Переліку об’єктів комунальної власності  територіальної громади  Кіптівської сільської ради на 2021 рік.
  3. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.
  4.  Звернення Кіптівської сільської ради Чернігівської області до Президента України,  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України,  щодо відміни рішення про підвищення тарифів на житлово-комунальні  послуги.
  5. Про прийняття у комунальну власність Кіптівської територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
  6. Про проведення інвентаризації земельних ділянок на території колишніх Красилівської, Надинівської, Хрещатенської, Чемерської сільських рад в зв’язку з приєднанням до Кіптівської сільської ради та з передачею земель державної власності у комунальну власність сільської ради.
  7. Про надання дозволу на інвентаризацію земель бувшого КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  8. Про розірвання договору оренди землі Чемерського споживчого товариства з Надинівською сільською радою в зв’язку з продажем нежитлової будівлі магазину в с.Надинівка на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  9. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Дешку Миколі Григоровичу із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  10. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Дока Любові Олексіївні, Драгану Олександру Олексійовичу із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  11. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленко Людмилі Миколаївні із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  12. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Соколовській Тетяні Петрівні із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  13. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Безсмертній Валентині Іванівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  14. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Романчуку Івану Івановичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  15. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Подкуру Михайлу Петровичу із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  16. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Cелюченко Тамарі Михайлівні із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  17. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кузьменку Василю Івановичу із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  18. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Бондаренко Аллі Трифманівні із земель колишнього КСП «Чкалова» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  19. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Куліш Олені Михайлівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області.
  20. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Куліш Анатолію Олександровичу, Куліш Валерію Олександровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області.
  21. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сташуку Віталію Григоровичу, Сташуку Олегу Віталійовичу, Пузирній Лесі Віталіївні, Сташук Людмилі Іванівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  22. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Галаган Ользі Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1600 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  23. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кутному Андрію Михайловичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1386 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  24. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кубрак Валентині Михайлівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  25. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вигівському Миколі Володимировичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  26. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кравченко Валентині Дмитрівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2146 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  27. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Безкровній Олександрі Андріївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  28. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бобруйко Любові Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  29. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дорошенку Олександру Васильовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  30. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Самко Лідії Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  31. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мегему Миколі Дмитровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  32. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Питель Тетяні Іллівні (3/8 частки),  Питель Володимиру Олександровичу (3/8 частки), Рожко Оксані Олександрівні (1/4 частки), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  33. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Чинкіну Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  34. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коноплі Ярославу Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,8500 га, розташованої в межах населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області.
  35. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сташуку Віталію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,2516 га, розташованої в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  36. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лісковичу Андрію Степановичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  37. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Масляному Костянтину Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  38. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кутному Андрію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1236 га, розташованої в межах населеного пункту с. Олбин Козелецького району Чернігівської області.
  39. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Халімону Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1850 га, розташованої в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  40. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпову Василю Олександровичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,4500 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  41. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринь Валентину Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,7187 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  42. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мороз Ользі Василівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,4081 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  43. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чигринець Олені Олексіївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,7000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  44. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коломієць Валентині Олексіївні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  45. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куксач Людмилі Андріївні для ведення особистого селянського господарства площею 1,9000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  46. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Галині Андріївні для ведення особистого селянського господарства площею 1,9000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  47. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Брикса Анатолію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  48. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилець Ганна Миколаївна для ведення особистого селянського господарства площею 0,7000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  49. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Воробей Вірі Михайлівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,4670 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  50. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденку Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,0800 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  51. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діденку Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,4700 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  52. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шокун Раїсі Василівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,1746 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  53. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирик Наталії Петрівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  54. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Конопацькій Тетяні Василівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,2960 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  55. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Москалець Людмилі Василівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,7400 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  56. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Руденку Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,4036 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  57. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Степаненку Олександру Петровичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,4941 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  58. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ступак Ганні Григорівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,5434 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  59. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сучок Марині Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства площею 1,5120 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  60. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилець Надії Володимирівні для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  61. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лось Валентині Михайлівні для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  62. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стельмах Людмилі Семенівні для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  63. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилець Альоні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  64. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилець Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,2655 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  65. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подкур Валентині Яківні для ведення особистого селянського господарства площею 1,5000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  66. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорній Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства площею 1,5000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  67. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пузирному Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  68. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Йовенко Миколі Федоровичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,1400 га, розташованої за межами населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  69. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,7560 га  гр. Дорошенку Олександру Михайловичу с. Прогрес вул.. Зелена 4 для осг за межами населеного пункту.
  70. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,5000 га  гр. Корогод Федору Гавриловичу , с. Прогрес пр. Новий ,5 для осг в межах населеного пункту
  71. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,3000 га  гр. Тонсі Людмилі Михайлівні , с. Прогрес , вул. Новоселів 1 для осг в межах населеного пункту
  72. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 2,0000 га  гр. Борисенку Максиму Валерійовичу , с. Прогрес вул. Зелена 2/2 для осг за межами населеного пункту
  73. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0, 1976  гр. Падій  Людмилі Вадимівні  , с. Прогрес вул..Шевченка  ,12 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
  74. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0, 1752  гр.Склярець Сергію Миколайовичу   , с. Прогрес вул..Київська  ,5 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.
  75. Затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,1131у спільну сумісну власність   гр. Боровик Надії Дмитрівні , Боровик Володимиру Васильовичу, Боровик Юрію Володимировичу , Боровик Юлії Володимирівні , Боровик Анатолію Володимировичу  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с.Прогрес.
  76. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вигівському Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  77. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьмичовій Аліні Юріївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,1700 га, розташованої в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  78. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галаган Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,2400 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  79. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошенку Миколі Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,0887 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  80. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Максиму Петровичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  81. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Петру Івановичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,1800 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  82. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кобижча Тамарі Алімівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,1470 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  83. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сакир Валентинівні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,1500 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  84. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івашку Вячеславу Петровичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,2000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  85. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смалюга Олекандру Васильовичу для індивідуального садівництва площею 0,1040 га, розташована в за межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  86. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шостак Ларисі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  87. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боровику Едуарду Вячеславовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  88. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Катерині Петрівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  89. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кобижчі Юрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  90. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коньку Сергію Петровичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  91. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Медвідю Андрію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої зча межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  92. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пушенку Вячеславу Івановичу для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  93. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мариненко Людмилі Іванівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  94. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мігель Юлії Миколаївні для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  95. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Терещенко Катерині Іванівні для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  96. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Алексеєєву Олександру Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,5000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  97. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Брагинець Андрію Олександровичу для індивідуального садівництва площею 0,0600 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  98.  
  99. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Голівець Василю Лаврентійовичу для індивідуального садівництва площею 0,1000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  100. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Антону Миколайовичу для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  101. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Осипенко Світлані Іванівні для індивідуального садівництва площею 0,1200 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  102. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безнощенку Євгенію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,7000 га, розташована в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  103. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Безнощенко Любові Василівні для ведення особистого селянського господарства площею 1,0585 га, розташована в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  104. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бесарабу Олександру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,3000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  105. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бобруйко Любові Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,3550 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  106. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Данилець Тетяні Петрівні для ведення особистого селянського господарства площею 0,6400 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  107. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Децюк Ірині Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,2400 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  108. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Костюк Тамарі  Василівні  для ведення особистого селянського господарства площею 0,4000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  109. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лутошкіну Анатолію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,7000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  110. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Романчук Оксані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  111. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савенко Михайло Іванович для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  112. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Таращуку Михайлу Григоровичу для ведення особистого селянського господарства площею 1,0000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  113. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тупик Варварі Леонтіївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,5000 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  114. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шурхал Ользі Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства площею 0,6100 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  115. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мілліончиковій Ірині Григорівні для ведення особистого селянського господарства площею 1,2556 га, розташованої за межами населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  116. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лутошкіну Григорію Анатолійовичу для індивідуального садівництва площею 0,0950 га, розташованої в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  117. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Данченко Олександрі Дмитрівні, Левченко Борису Дмитровичу, Кондратенко Валентині Дмитрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  118. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Ножкіній Наталії Володимирівні, Каплун Віті Володимирівні, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  119. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Загребельній Іванні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  120. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Cластній Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  121. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Янко Юрію Костянтиновичу, Янко Євдокії Андріївні, Янко Констянтину Костянтиновичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  122. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Невжинській Наталії Василівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради Козелецького району Чернігівської області.
  123. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки у власність гр. Єрмолко Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Новий Шлях Козелецького району Чернігівської області.
  124. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солов’ян Ніні Антонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області.
  125. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мінчук Раїсі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка Козелецького району Чернігівської області.
  126. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Максьом Марії Яківні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,46 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Надинівка Козелецького району Чернігівської області.
  127. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцухненко Вадиму Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,29 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  128. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцухненко Світлані Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,22 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  129. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дешко Ганні Петрівні для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  130. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косулько Анатолію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області. (Учасник АТО).
  131. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кожушко Миколі Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  132. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Олександру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Надинівка Козелецького району Чернігівської області. (Учасник АТО).
  133. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Булаху Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області. (Учасник АТО).
  134. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Ніні Андріївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Надинівка Козелецького району Чернігівської області.
  135. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макжарову Віктору Олександровичу ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Підлісне Козелецького району Чернігівської області.
  136. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінчук Оксані Василівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  137. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пінчук Яні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,350 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області.
  138. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства гр. Графін Володимиру Михайловичу  , с.Прогрес пр.Науковий 1, кв.8 в межах населеного пункту.
  139. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павліченко Світлані Петрівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  140. Про вилучення земельної ділянки площею 0,15 га від гр. Ольховик Олени Михайлівни на користь Риженко Марії Миколаївни.
  141. Про надання дозволу на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,90 га гр. Риженко Марії Миколаївні , с.Прогрес , вул. Шевченка , 23 для ведення особистого селянського господарства в межах села.
  142. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ярош Ганні Федорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,55 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  143. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошенко Юлії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,55 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  144. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скивці Дмитру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес Козелецького району Чернігівської області.
  145. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шеремет Ірині Анатоліївні для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  146. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шеремет Юрію Івановичу для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  147. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Донець Ангеліні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,1 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  148. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорошко Івану Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  149. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тупик Віталію Михайловичу ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,50 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  150. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чечня Наталії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  151. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Таран Юлії Віталіївні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,60 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  152. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Керімовій Лідії Григорівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Чемер Козелецького району Чернігівської області.
  153. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Язданпанаху Моксену для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,10 га, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Самійлівка Козелецького району Чернігівської області.
  154. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковець Роману Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  155. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковець Миколі Петровичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  156. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Василю Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  157. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Світлані Євдокімівні для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  158. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  159. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Петру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  160. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойко Олексію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за в межах населеного пункту с. Хрещате Козелецького району Чернігівської області.
  161. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ветченко Андрію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області.
  162.  Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Богдан Дмитрію Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,50 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Красилівка Козелецького району Чернігівської області.
  163. Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сусленкову Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Вовчок Козелецького району Чернігівської області.
  164. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) площею 0,09 га АТ «Чернігівобленерго» за цільовим призначенням 14.02 для будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ПС 35/10 кВ «Димерка» в оренду строком на 49 років, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Савинка по вул. Братів Халімон, 50 Козелецького району Чернігівської області.
  165. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) площею 0,06 га АТ «Чернігівобленерго» за цільовим призначенням 14.02 для будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ПС 35/10 кВ «Вовчок» в оренду строком на 49 років, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Вовчок по вул. Травнева, 27а/1 Козелецького району Чернігівської області.
  166. Про надання дозволу ТОВ «Віта Верде» на виготовлення детального плану території земельних ділянок, площею  4,00 га для розміщення цеху з переробки сільськогосподарської сировини за межами населеного пункту с. Прогрес Кіптівської сільської ради.
  167. Інші питання.

ІІІ. Запросити на четверту сесію восьмого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради, начальника Служби у справах дітей, директора Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

 

Секретар сільської ради                                                                                Віта КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь