A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Чемерська амбулаторія отримала новенький автомобіль «Renault Duster»

Дата: 17.02.2021 17:28
Кількість переглядів: 2114

Чудовою новиною закінчився сьогоднішній день для лікарів Чемерської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, бо саме сьогодні вони отримали новенький автомобіль «Renault Duster».

Цей автомобіль вкрай необхідний для обслуговування пацієнтів у сільській місцевості. Нове авто сучасне, потужне, зручне, має підвищену прохідність. Тож тепер місцеві медпрацівники зможуть за будь-яких погодних умов оперативно та без перешкод дістатися до кожного жителя за короткий термін, що є дуже важливо, особливо коли йдеться про збереження людського життя.

 Транспортний засіб був закуплений за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Ключі від автомобіля завідуючій амбулаторією Валентині Даниленко вручили Кіптівській сільський голова Володимир Кучма та головний лікар Козелецького районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Інна Кондратьєва.

Як зазначив Володимир Кучма, що це вже друге авто яке отримала Кіптівська територіальна громада в рамках програми «Сільська медицина». А для нашої громади, кожен із цих автомобілів життєво важливий, бо радіус медичного обслуговування становить понад 20 кілометрів, зараз в громаду входять 19 населених пунктів 9 з яких обслуговуються лікарями Чемерської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Тож щоб випробувати автомобіль завідуюча амбулаторією Валентина Даниленко вирішила вже завтра відвідати пацієнтів у найвіддаленішому населеному пункті – Надинівці.

Не менш пощастило і фельдшеру Вовчківського пункту здоров’я Аллі Гаммер, якій дістався автомобіль ВАЗ на якому раніше їздили Чемерські лікарі, тож тепер Алла Андріївна зможе діставатися до хворих вовчківців за лічені хвилини.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь